7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srzentić: Žao mi je ukoliko sam, usljed preživljenog stresa, na bilo koji način uznemirila druge osobe

Društvo

Comments 7

Srzentić: Žao mi je ukoliko sam, usljed preživljenog stresa, na bilo koji način uznemirila druge osobe

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić poručuje da informacije koje su se pojavile u medijima ne predstavljaju potpunu i objektivnu sliku o jučerašnjem događaju.

Ona je na Tviteru napisala da, imajući u vidu da se pojavljuju različite interpretacije događaja, javnost dodatno informiše o sljedećem:

"Juče je u moj stan provalilo lice, o čemu sam obavijestila Upravu policije i o čemu se vodi istražni postupak. Nakon tog stresnog događaja, po izlasku iz stana, primijetila sam u blizini stana lica koja su pratila moje kretanje, od kojih je jedno lice na sebi imalo sličan odjevni predmet kao lice koje je provalilo u moj stan, zbog čega sam imala sumnju da su umiješana u prethodni događaj.

Policija je dalje preuzela radnje iz svoje nadležnosti. Kasnije u toku dana od inspektora sam dobila informacije da se radi o maloljetnim licima, za koje ne postoji osnovana sumnja da su učestvovala u radnji koja je osnov moje prijave.

Predmet koji se tiče pokušaja provale u moj stan je i dalje aktivan i inspektori Uprave policije rade na njegovom rasvjetljavanju.

Koristim priliku da izrazim žaljenje, ukoliko sam usljed preživljenog stresa kojem sam bila izložena, na bilo koji način uznemirila druga lica", navela je Srzentić. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Steta, viđena naoko, a na pogrešnoj strani. Obruka bratsvo Srzentiča.

Maks

@,, obican gradjanin ,, ko zna sta su djeca cula ili doznala sta se radi u stanu.

Rosa Luksemburg

Maltretirala je cetvoro maloljetne djece i izlozila ih policijskom ispitivanju. Ostavka i krivicna odgovornost se trazi od Srzenticke. I to hitno. Sramota