24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Borimo se za pravdu, kako nam se nikada više ne bi ponovili ni Štrpci, ni Bukovica, ni Srebrenica...

Društvo

Comments 5

Bečić: Borimo se za pravdu, kako nam se nikada više ne bi ponovili ni Štrpci, ni Bukovica, ni Srebrenica...

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Demokratska Crna Gora još jednom na dan kada se obilježava 29 godina od gnusnog zločina u Štrpcima izražava saosjećanje sa porodicama žrtava i poziva na konačno utvrđivanje istine i procesuiranje odgovornih, saopštio je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

"Smatramo nedopustivim da ruka pravde nakon toliko godina nije zakucala na vrata odgovornih. Borimo se za pravdu i odgovornost, kako nam se nikada više ne bi ponovili ni Štrpci, ni Bukovica, ni Srebrenica, ni Velika, ni Piva, ni Dubrovnik, ni Jasenovac, ni druga teška i bolna nasljeđa u našoj zajedničkoj istoriji, gdje su stradali ljudi različitih vjera i nacija, jer žrtva je žrtva, a zločinac je zločinac, bez obzira na ime i prezime", navodi Bečić.

Upravo zato što mi na ovim prostorima, nažalost, odlično znamo šta znači zlokobna ćud ratnih vihora, molimo se da konačno prestane ruska ratna agresija prema Ukrajini, da zavlada mir i da mir ostavimo onima koji će nas naslijediti, dodaje on.

"Dosta je rata, podjela, patnje i stradanja nevinih. Ostavite konačno nove naraštaje da odrastaju u miru i prosperitetu, ako smo već mi i mnoge generacije prije nas morali živjeti u drugačijim vremenima", zaključuje Bečić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Mlena

Lijepo receno,ali nije iskreno,jer te dobro znamo,zato,manje pricaj,djelima se dokazuj.

CG1

O čem baba o uštipcima, kur.a o poštenju i ovaj licemjer o pravdi. Ti si jedan premazani mali čovječu.ak koji je srećom odmah pročitan. Ti si prevarant i demagog koji jedino ima uporište kod klerofašista. Tebi su svetosavci, srbijanski popovi i ostali lopovi svetinja. Ko tebe glasa je čista avetinja