12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Nas 50 na 1000 komita": Provokatori se hvale svojim postupcima, suzavac ipak u oči patriotama

Izvor: Facebook

Društvo

Tag Video
Comments 18

"Nas 50 na 1000 komita": Provokatori se hvale svojim postupcima, suzavac ipak u oči patriotama

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Postupanje Uprave policije tokom jučerašnje proslave Dana državnosti u Nikšiću u fokus svog djelovanja očigledno je stavilo pogrešne i krajnje nedužne aktere. Oni koji su odgovorni za situaciju koja je nastala tokom mirne i harmonične proslave ovog istorijskog datuma za ponos danas se slobodno i gordo hvale jučerašnjim postupcima.

Jedan od njih je i Slavko Perošević, učesnik skupa na strani onih koji su isprovocirali incident, vijoreći trobojkama i narušavajući antifašistički sklad koji 13. jul zapravo i znači.

Perošević je na svom Fejsbuk profilu prikazao zloglasno "Z", simbol podrške ruskoj agresiji na Ukrajinu, uz komentar "nas 50 ide na 1000 komita", a u snimku ispod posvjedočićete njegovim komentarima i činu koji ne zaslužuje ništa drugo do sankciju koju propisuje zakon.

Svima je i više nego jasno da je priznanje provoakcije i napada na mirnu proslavu 13. jula ovim direktno dato i da Uprava policije očigledno baca suzavce u oči onima koji se nalaze na drugoj strani, pjevajući patriotske pjesme, veseleći se na ulicama grada pod Trebjesom, odajući počast herojima koji su za slobodu naše države položili svoje živote.

Da li će ovog puta UP ipak preispitati svoje postupanje i odlučiti da se uhvati u koštac sa pravim inicijatorima nemira i sukoba, ostaje da vidimo ili da se tome makar nadamo.

 

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

monte

Skup povodm proslave 13.jula je uredno najavljen prema zakonu i održan prema zakonu. Po završetku ovog skupa, došli su " mirni i dobronamjerni " i organizovali drugi nenajavljeni skup, sa ciljem stvaranja nereda. Ko je dopuštio da se nenajavljeni skup održi?

Vnmk

@roki Produhovjena faca, sposobna za samostalno razmišljanje. Obrazovan vjerovatno kao i potpredsjednik Vlade.