5 °

max 11 ° / min 5 °

Srijeda

29.11.

11° / 5°

Četvrtak

30.11.

11° / 6°

Petak

01.12.

14° / 11°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

12° / 8°

Ponedjeljak

04.12.

8° / 5°

Utorak

05.12.

7° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Reagovanje Antene M na saopštenje UP: Za početak, prestanite da srljate!

Društvo

Comments 3

Reagovanje Antene M na saopštenje UP: Za početak, prestanite da srljate!

Autor: Antena M

  • Viber

Ovo nije vrijeme za cinizam, ali definitivno je bilo bolje dok se policija nije oglašava, nego sada, kada u svojim saopštenjima i medijskim istupima glasnogovornika drsko mijenja teze i manipuliše, umjesto da se odgovorno pozabavi pitanjima koja traže odgovore.

Antena M je naglašeno vodila računa o svakoj riječi koju je objavila povodom tragedije na Cetinju. Ne moramo ni da provjeravamo ovu tvrdnju jer znamo da je to naš način rada, a svako može da provjeri da li je zaista tako.

Elementarno bi bilo logično, a i pristojno da UP još jednom provjeri podatke na "registrofonu", umjesto što na osnovu "za sada" utvrđenoga lijepi etikete i optužuje medije za zlonamjernost.

UP najdobronamjernije preporučujemo da prestane da srlja i da pažljivo analizira sve što su napisali i izgovorili o masakru na Cetinju.

Vidjeće da su u svojim oglašavanjima više pitanja otvorili, nego zatvorili. A, kad prođu dani žalosti, sve konfuzije koje su stvorili, sve očigledne nelogičnosti koje su su nam servirali kao objašnjenja - moraće do tančina da razjasne.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Boka

Tamo je totalno rasulo, jedino kad treba helikopter za Joanikija onda Adžić zna da reaguje a inače ne zna ko mu glavu nosi... Svaka čast Anteni M na profesionalnosti i prije i sad!

Jack Hustlle

Rambo nebi za tako kratko vrijeme (koje navodi UP) moga' ubit' i ranit' onoliko naroda. Nek se malo saberu pa onda izađu sa saopšttenjima.

vojvodina

Ovim diletantima preko ovoga ne treba preći, već isterati istinu. Bruka i sramota što svoju nesposobnost, još žele politički da naplate.