12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Treba li da brine za svoju budućnost država u kojoj djecu vaspitavaju poštovaoci popa Mace?

Društvo

Comments 10

Treba li da brine za svoju budućnost država u kojoj djecu vaspitavaju poštovaoci popa Mace?

Autor: Antena M

  • Viber

Glasila i društvene mreže preplavljene su fotografijama sa Pravoslavnog dječjeg sabora, koji je u Baru, navodno, okupio oko 1400 mališana.

Pod sloganom "Blago meni", nakon dvije godine pauze, djeca su se okupila da čuju Joanikija Mićovića. Vladiku koji o Crnoj Gori govori kao o "drugoj Ukrajini". Ukrajina, to vam je ona država u kojoj ruski vojnik bude očišćen od grijeha čim pogine. Garanciju je izdao moskovski patrijarh Kiril.

Joanikije je djecu dočekao ispred Crkve Srbije. To je ona vjerska organizacija koja je za svece proglasila i zločince poput popa Mace i popa Šiljka, koja slavi Ratka Mladića i negira genocid u Srebrenici, čiji su popovi blagosiljali "Škorpione" i nekažnjeno tjerali seksualno zlostavljane dječake u samoubistvo.

To je crkva čiji je prethodni patrijarh govorio da je Srbima u Crnoj Gori gore nego što im je bilo u NDH, a aktuelni najavljuje promjene državnih granica.

Kad djeca odrastaju na takvom gradivu i uz takve učitelje, država kojoj u Ustavu piše da je sekularna, ima razloga da brine za svoju budućnost.

Ukoliko ne želi da njena stvarnost postanu "vrapci" iz GOT.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

zlo među djecu

Spc je kuga Balkana. Samo zajedno sve države Balkana da ose odupru srpskom teroru. Umjesto Otvoreni Balkan treba Odbrana Balkana od srpskog fašizma.

Baba

@Željko ,zato što ima toliko idiota koji nemaju pojma o čemu se radi.Ili misle da su svi ostali idioti.

Željko

@Ozana Zašto Vam se kosa digla na glavi, ukoliko je sabor organizovan bez učešća, škola u organizaciji sabora ? Ako su roditelji dozvolili takvu aktivnost svojoj deci, zašto bi bilo ko imao bilo kakav problem sa tim ?