15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novović na sastanku sa Popom i ambasadorima Kvinte: Pohvaljeni rezultati dosadašnjeg rada

Društvo

Comments 1

Novović na sastanku sa Popom i ambasadorima Kvinte: Pohvaljeni rezultati dosadašnjeg rada

Autor: Antena M

  • Viber

U Specijalnom državnom tužilaštvu danas je održan sastanak glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i šefa njegovog kabineta Milana Dakića sa ambasadorkom Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke, ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Karen Medoks, ambasadorom Republike Francuske Kristijanom Timonijeom, ambasadorkom Republike Italije Andreinom Marselom i ambasadorom Savezne Republike Njemačke Peterom Feltenom, saopšteno je iz SDT-a.

"Na sastanku su ambasadori upoznati sa organizacijom i načinom rada Specijalnog državnog tužilaštva, a predstavljeni su im i rezultati rada Specijalnog državnog tužilaštva za prošlu, kao i izazovi sa kojima će se Specijalno državno tužilaštvo sresti u tekućoj godini.

Od strane ambasadora pohvaljeni su rezultati dosadašnjeg rada i izražena je podrška aktivnostima Specijalnog državnog tužilaštva u borbi protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije, dok se glavni specijalni tužilac zahvalio na pruženoj i najavljenoj pomoći, posebno u dijelu vrijednih donacija i stručnih obuka za zaposlene u Specijalnom državnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

veritas

Jesu li Kvinti "napunili" glavu "uspjesima"? E, dobro je. A možda bi se mogli i lideri opozicije malo sastati sa Kvintom, ako im nije teško. Nije to baš besmisleno i nekorisno.