12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savković Vukčević pozvana da se javi u CB zbog izjave o UNCG, nakon prijave Burzanovića

Društvo

Comments 4

Savković Vukčević pozvana da se javi u CB zbog izjave o UNCG, nakon prijave Burzanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Nela Savković-Vukčević dobila je poziv da se javi u CB Podgorica, a povodom današnjeg teksta u medijima, u kojem je komentarisala rad Udruženja novinara Crne Gore.

Kako je za naš portal potvrdila Savković Vukčević, poziv je uslijedio nakon prijave predsjednika Udruženja novinara Tihomira Burzanovića.

Podsjetimo, Savković Vukčević je danas poručila da je nevladina organizacija Udruženje novinara Crne Gore, zapravo bastion anticivilizacijskog djelovanja i najgore propagande koja je protjerana sa evropskih prostora, zato što promoviše rat i ubijanje. 

"Ova nevladina organizacija želi da ostavi utisak da predstavlja novinare Crne Gore, a ne grupu šovinista i nacionalista koji koriste etar ove države i medijske instrumente da zastupaju tuđe interese", kazala je poslanica aludirajući na nagrade koje je ovo Udruženje dodijelilo prije nekoliko dana.

"U tom prevarnom svojstvu, sprovode svoje subverzivne akcije prema Crnoj Gori. Zato su nagradu za najbolji portal u 2022. dodijelili Sputniku, tj. onom mediju kojem je Vijeće Evropske unije obustavilo emitovanje zbog “sprovođenja akcije dezinformacije i manipulacije informacijama protiv EU i njenih država članica”.

Najava saradnje ove NVO koja se lažno predstavlja kao strukovna, sa Savezom novinara Rusije, kao i dodjela nagrade za najbolji medijski poduhvat u 2022. godini Bratislavu Stojiljkoviću, osobi kojoj je zabranjeno da kroči u Crnu Goru, samo su dio agende koju sprovode “novinari u civilu” koji se kriju iza naziva “Udruženje novinara Crne Gore”, kazala je danas Savković-Vukčević. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

svašta

Što je ovo, je li ovo pozivanje poslanice na odgovornost zbog javne riječi neka inkvizicija, što li? Alo, je li to ministar zabranjuje poslanicima da iznose evidentne probleme? O čemu se ođe radi? Sramota. Podrška gospođi Savković-Vukčević.

Orlov krš

Fašizam,šovinizam,izdaja zarobili Crnu Goru!

nenad_mne

A što je pozvaše, kada su mogli pročitati tekst i vidjeti da je sve tačno?