15 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eraković: Šuković degradirana zbog protesta za zaštitu crnogorskog jezika, Crna Gora je okupirana

Društvo

Comments 4

Eraković: Šuković degradirana zbog protesta za zaštitu crnogorskog jezika, Crna Gora je okupirana

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković uputio je podršku dugogodišnjoj urednici Dokumentarnog programa TVCG, popularne emisije "Pečat" i "Dnevnika" u 19:30, Tanji Šuković, koja je juče, odlukom menadžmenta kuće, postavljena za šeficu Dokumentacije. dobila je danas i treće rješenje u posljednjih nekoliko mjeseci.

- Tanja Šuković - novinarka koja je dosegla vrh novinarske profesije u Crnoj Gori, zbog protesta za zaštitu crnogorskog jezika degradirana je da čisti video trake u dokumentaciji RTCG - naveo je Eraković na Tviteru i dodao:

"Sramno obrazloženje, sramni postupak treba da motiviše svakog građanina i građanku koji se bore za slobodu izražavanja da shvate da je Crna Gora okupirana. Oslobodićemo je. IMA NAS i više nego dovoljno."

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

DUKLJA

KOMPLIMENTI I ISKRENO POŠTOVANJE ZA UVAŽENU GOSPOĐU ŠUKOVIĆ.

mijo popovic

Crna Gora je balkanska Bjelorusija, s jos manje unutrasnjeg suvereniteta od Lujašenkovog bantustana. No, mi smo clanica Svjevernoatlanske alijanse i kandidati za EU. Stoga, umjesto rezignacije i opisivanja stanja treba organizovati proteste svih vrsta, prije svega esnafskih, obracati se međunarodnim komitetima za ljudska prava, pokazivati solidarnost s diskriminisanim građanima, inače ce raonici i comp. jednog po jednog eliminisati

Milena

@Ana Progon ljudi,zbog postenog,kvalitetnog i profesionalnog rada,cemu smo svjedoci,prosveta,zdrastvo,javne ustanove je uvod u fasizam,moramo biti toga svjesni.