22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pobjeda objavila  dopunjenu izjavu Katnića pred Šoškićem 3. maja

Izvor: Pobjeda

Društvo

Tag Video
Comments 4

Pobjeda objavila dopunjenu izjavu Katnića pred Šoškićem 3. maja

Bivši glavni specijalni tužilac tokom sedmočasovnog saslušanja u SDT, između ostalog, objašnjavao otkud 14 metaka municije na njegovom imanju, sporazum sa turskim državljaninom...

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Pobjeda eksluzivno objavljuje izvode iz video snimka dopunjene izjave bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koju je dao pred specijalnim tužiocem Milošem Šoškićem 3. maja.

Katnić je 26. aprila uputio pismo glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u kojem je zahtijevao da bude što hitnije pozvan u Specijalno državno tužilaštvo kako bi dopunio izjavu koju je dao 14. aprila, kada je i uhapšen.

On je tada od Novovića zahtijevao da bez odlaganja bude pozvan u SDT na okolnosti krivičnih djela koje mu se stavljaju na teret, a radi dopune izjave koju je dao prilikom prvog saslušanja, te izjašnjenja u vezi sa finansijskom istragom koja se protiv njega vodi u tom Tužilaštvu.

U izvodima iz gotovo sedmočasovnog saslušanja Katnića u SDT-u bivši GST objašnjava otkud 14 metaka muncije na njegovom imanju, kao i sporazum sa turskim državljaninom o namjeri kupvine njegove imovine i isplaćivanju kapare od 30.000 eura, što je obuhvaćeno dopunom istrage za pranje novca i podnošenjem nove krivične prijave od Specijalnog policijskog odjeljenja za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Beogradjanin

Neverovatno, stavljeno mu na teret da je uzeo kaparu za predugovor o kupoprodaji nekretnine, da nije proverio kako je kupac uneo novac u CG, koji je usput prijavio kao prihod kod nadležnih organa. Pa ovo je smejurija i blamiranje tužilaštva.

StandUpTuzilac

Tuzilac ne zna sto ga je snaslo niti ga pola razumije! Greotice! Ovo je tuzno gledati… Nije ni cudo sto se tako jeftino prodao… sa ovolickim koeficijentom inteligencije, neznanjem a tolikom ambicijom… kocka, kruzeri, kuca u Budvi… treba sve to- i sve sto ide uz to- isfinansirati…