10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Johanson čestitala Adžiću i ohrabrila nastavak borbe protiv kriminala

Društvo

Comments 1

Johanson čestitala Adžiću i ohrabrila nastavak borbe protiv kriminala

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se danas u Briselu sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove Ilvom Johanson, saopšteno je iz MUP-a.

Sastanak je, kako se navodi, bio prilika da Adžić informiše komesarku Johanson o najnovijim aktivnostima Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja, koje su rezultat intenzivne saradnje sa EUROPOL-om.

“Tom prilikom Adžić je naglasio da Crna Gora polako ali sigurno postaje država u kojoj je zakon jednak za sve, te da država neće tolerisati kriminal kako unutar, tako i van institucija”, ističe se u saopštenju.

Johanson je istakla da su nadležni organi pokazali svoju odlučnost i čestitala ministru i Vladi Crne Gore na najnovijim akcijama ali i sveukupnim aktivnostima koje nedvosmisleno pokazuju jasnu namjeru da država stane na kraj organizovanom kriminalu.

“Takođe, Adžić je istakao da će Crna Gora uložiti dodatne napore u cilju usklađivanja vizne politike u skladu sa onim što su standardi i očekivanja Evropske unije”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Adzicu uci od ove pravedne,skromne gospodje,nju ne voze privatne limousine ni helihopteri ona na posao putuje vozom ili metrom,cekajuci prevoz,sportske odjevena sjedi sama na klipi i rancem na ledjima bez bodyguard obezbedjenja!