11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Udruženje Crnogoraca opštine Kula u posjeti Prijestonici Cetinje

Društvo

Comments 1

Udruženje Crnogoraca opštine Kula u posjeti Prijestonici Cetinje

Autor: Antena M

  • Viber

Zamjenici gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović i Miloš Mudreša primili su danas delegaciju Udruženja Crnogoraca opštine Kula, koja boravi u posjeti Crnoj Gori, saopšteno je iz Prijestonice.

"Sastanku su prisustvovali i sekretar Sekretarijata za kulturu Prijestonice Cetinje Željko Vušurović, savjetnik gradonačelnika za kulturu i obrazovanje dr Marko Vukčević, predsjednik Udruženja Slobodan Balandžić i predsjednik Upravnog odbora Dimitrije Čurović.

Zamjenici gradonačelnika Prijestonice Cetinje istakli da crnogorska dijaspora uvijek može računati na podršku Prijestonice i izrazili zahvalnost Udruženju Crnogoraca opštine Kula za sve što rade u cilju očuvanja crnogorske kulture i identiteta", navodi se u saopštenju.

Tokom sastanka, kako dodaju, predstavnici Udruženja upoznali su prisutne sa programom rada i projektima koje planiraju, uključujući edukativnu ekskurziju “Stazama predaka”, a na sastanku je bilo i riječi o položaju crnogorske nacionalne zajednice u Republici Srbiji.

"Predstavnici Udruženja su se zahvalili na prijemu istakavši da im je posjeta Prijestonici Cetinje izuzetno značajna zbog njenog simboličnog značaja za Crnu Goru i Crnogorce", zaključuju u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Pg.Ct.

bravo za našu dijasporu...vazda dolazili