24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Pljevlja, izgleda, dolećela crna ptica

Društvo

Tag Gallery
Comments 5

U Pljevlja, izgleda, dolećela crna ptica

Autor: Antena M

  • Viber

Sjećate li se parole "Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica", ispisane na prostorijama Islamske zajednice u tom gradu, tokom slavljeničke euforije zbog pobjede prosrpskih stranaka na izborima 30. avgusta 2020.

Pitanje je, naravno, retoričko jer se, jednako naravno, sjećate i te parole i tvrdnje izbornih pobjednika, naročito jednoga od njih, da te grafite piše stara vlast kako bi uprljala obraz novoj.

E, pa, izgleda da ta ruka ne patiše ni tri godine after postizbornog šovinističkog party-ja. Uz napomenu da je pljevaljska vlast danas etnički čista, grad i formalno stavljen pod "trobojke", sa gradonačelnikom koji je klinički slučaj šoviniste i mrzitelja zemlje u kojoj je.

Juče smo objavili vijest o skrnavljenju vijek starog zida, a danas se po društvenim mrežama razbahatila klerofašistička ološ i prijeti li prijeti.

.

.

Izgleda da je crna ptica slećela u Pljevlja i da nema nikoga da joj kaže- Iš!!! Jer, ćuti Dritan, a ćuti i Filip, od Alekse glasa se ne čuje, Jakov se pravi mrtav i na engleskom, ambasadori ne smatraju fašizam ozbiljnim problemom dok je u CG korupcije...

Dok se u Podgorici pregovara o novoj vladi, podśetimo da u Pljevljima vlast čine: Nova srpska demokratija, Demokrate, Evropa sad, Ujedinjena...

Pitanje je: može li se od istih sastojaka, zabrkanih u drugačijem omjeru, dobiti proizvod bitno različite kakvoće od, ajmo reći nejestive pljevaljske mućkalice?

Ili će, ne Pljevlja, nego Crna Gora uskoro "biti Srebrenica"?

Jakov Milatović, Gabrijel Eskobar, razne rajnke, medoksi i ostali timonijei garant bi rekli - evropska Srebrenica!!!

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Kad_vasa_vojska_dodje

..na Crnu Goru i njezino more, srbalji će razapet' šatore, Metohija i Kosovo ravno, tenkovima bit' će poravnano, Dubrovačka republika biće, ispod srBskog krila kao ptiće, dok se jednom, a negdje pred zoru, probudite ko' davljenik u moru, al' ne znoja, no vlastite pišeee, od stomaka, pa skroz naviše...  U tom trenu, shvatićete jasno, da za svako l'ječenje je kasno... Sva Evropa i normalne zemlje, od vas sad su sasvim udaljene, trun'te bagro u vlastitom smradu, jed'te svoju razgubanu bradu!

djurovučinić

ovo je kao ono ...dogodine u Prizren... No opako do zla Boga u ovako što uvlačit CG. Kad bolje razmislim ,Šubara postavlja trobojku sa vijencem K Nikoli,a ova što ga je šutnula i bačila u kontejner,đe mu je i mjesto,...će odgovara. Na drugi način isto što i Pljevlja sa zidnim crtežima !

Nina

Sramno vraćanje u 90. No su se preškartali, narod više nije lud. Znaju da ovakve provokacije služe prljavim interesima vlasti , susjedne nam države !