20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Nedjelja

26.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milica Živković: Kažnjena sam zato što sam se branila od silovatelja, žaliću se na sudsku odluku

Društvo

Comments 3

Milica Živković: Kažnjena sam zato što sam se branila od silovatelja, žaliću se na sudsku odluku

Izvor: TV E

Autor: Antena M

  • Viber

Milici Živković iz Kolašina sud u toj opštini izrekao je opomenu, ali i kaznu, nakon što je prijavila turskog državljanina za napad. On je Živković napao 4. avgusta na kolašinskom trgu, a nakon nedozvoljenih dodira ona ga je udarila više puta. Kako je objavila TV E, na teret joj stavlja  prekršaj na osnovu Zakona o javnom redu i miru, a Milica nakon samoodbrane mora da plati i sudske troškove i troškove sudskog tomača za turski jezik.  na odluku suda će se žaliti 

Milica Živković kaže da je sreća da je baš ona bila napadnuta, a ne neka druga žena, jer kao kik-bokserka zna kako da se odbrani. Pojašnjava da  turski državljanin napao tokom noćnog izlaska sa drugaricom i da se fizički branila.

"Četrdeset minuta sam se ja čerupala sa njim. Nijesam dala na sebe  to je bila samoodbrana", kaže Živković za TV E.

Napadač je pobjegao  kada je naišao slučajni prolaznik i tada izgubio dokumenta, koja je Milica sjutra, kada je otišla da podnese prijavu, predala policiji.

"Problem je nastao jer sam ja u izjavi kazala da sam se  fizički branila, da sam ja njega fizički napala u predjelu glave i tijela, u samoodbrani. To je sudija iskoristio.  Imam povrede, imam izvještaj ljekara, hematom sam dobila na ruci", navodi Milica i dodaje da je  sudija rekao da je njena povreda nastala kad je napadač pokušao da je makne od sebe.

Opštinski sud u Kolašinu izrekao je opomenu Milici Živković i obavezao je da plati 82 eura jer se branila. Ona najavljuje da će se na sudsku odluku žaliti, kako kaže, ne zbog novca, nego zbog pravde.

"Nijesam laka na suzu, ali sam  od muke počela da plačem kad mi je sudija rekao da sam po tom članu ja više kriva. A ja sam se samo branila od silovatelja. On je za mene silovatelj, jer je imao jasnu namjeru", zaključuje Milica Živković. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

neko

Nije. Beganović predsjednik suda za prekršaje u B.P. Musliman. Eto, što misli o moralu Crnogorki. A, za drugo..Povinovao se nečijoj molbi ili naredjenju za brata po vjeri. Sramno, da sramnije biti ne može. Ne bi bilo isto, smijem se zakleti, da je u pitanju neka ,recimo, Esma. Zato, u istražni s njim, pa u aps. Taj sudija biti ne može.

Katunjanin-Miogost

Teško je riječima opisati , koliko je u ovoj državi srozano , pravo i pravda i ljudska( ženska) prava.Užas , bruka , sramota.Urušeno I sudstvo i MUP.

Suludo

Ovi sudija je pop ili apostol evo vidjecete…. Ako je istna sto napadnuta prica!