17 °

max 17 ° / min 12 °

Petak

01.12.

17° / 12°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

11° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 7°

Srijeda

06.12.

13° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 3°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tužilaštvo traži pritvor za vozača autobusa, odluka sjutra

Društvo

Comments 0

Tužilaštvo traži pritvor za vozača autobusa, odluka sjutra

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber


Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo podnijelo je predlog za određivanje pritvora Nikšićaninu N. S. (35) koji je bio za upravljačem autobusa u utorak oko 12.10 sati kada je pod neutvrđenim okolnostima sletio sa puta u provaliju, gdje su stradali A. B. (19) iz Podgorice i državljanin Velike Britanije A. N. D. (66).
 
To je Pobjedi potvrdila rukovoditeljka Osnovnog državnog tužilaštva Sanja Radunović.

Kako nam je saopštila, sjutra će ga saslušati sudija za istrage i donijeti odluku o pritvoru.

Ukrajinskom državljaninu kojem je nakon slijetanja autobusa „Papović“ u utorak na Obzovici amputirana noga i dalje je život u opasnosti.

Iz Kliničkog centra Crne Gore su naveli da se devet pacijenata trenutno nalazi na liječenju i zbrinjavanju u Kliničkom centru Crne Gore nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Cetinje – Budva.

-Jedan je u životnoj opasnosti, dok su ostali pacijenti sa težim povredama, dominantno povrede ortopedske prirode, imamo i povrede grudnog koša, kičme, glave. Radi se o teškim povredama, ali sem jednog pacijenta ne možemo reći da u ovom trenutku imamo neposredno životno ugrožene pacijente – naveli sui z Kliničkog centra Crne Gore.

Dodaju da je jedan pacijent nakon operativnog zahvata i zbrinjavanja otpušten i prebačen na dalje liječenje u Opštu bolnicu Cetinje.

Oni su kazali da se nadaju da će i ostali pacijenti nakon zbrinjavanja od strane dominantno efikasnih medicinskih timova iz naše ustanove izaći sa dobrim zdravstvenim stanjem.

Vozač autobusa N. S. je, krećući se iz Cetinja prema Budvi iz za sada neutvrđenih okolnosti izgubio kontrolu nad upravljačem,

desnom stranom autobusa probio metalnu ogradu i survao se u provaliju dubine 20 metara.

Teške tjelesne povrede zadobili su L. B. (29) iz Ukrajine, S. K. (20) iz Podgorice, N. O. (25) iz Tivta i L. D. K. (72) i oni su smješteni na ortopedskom odeljenju, dok je N. F. (72) iz Budve zadržana na grudnoj hirurgiji.

A. S. (33) iz Ukrajine je zadobio teške tjelesne povrede i on je smješten na intenzivnom odjeljenju, dok je J. T. K. (64) iz Velike Britanije, koja je takođe zadobila teške tjelesne povrede, smještena na koronarnom odjeljenju u Kliničkom centru Crne Gore.

Lake tjelesne povrede zadobili su A. Č. (22) iz Budve, T. R. (22) iz Republike Srbije, V. B. (48) iz Rusije, D. J. T. (19) iz Poljske, J. L. (19) iz Poljske, I. F. (40) iz Budve, S. K. (42) iz Bosne i Hercegovine, M. J. (68) iz Ukrajine, Y. O. (22) iz Ukrajine, A.M. (19) sa Cetinja, K. T. (38) iz Japana, M. L. (25) iz Engleske, E. L. K. (73) iz Švedske, G. T. (65) iz Švedske, N. M. (42) iz Podgorice i S. V. (24) iz Nikšića.

Tri putnika nijesu zadobila povrede.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR