22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Terzić o slučaju "Tunel": Krivičnom prijavom obuhvaćeno šest osumnjičenih, četvoro su državljani Srbije, dva NN lica

Izvor: Pobjeda, Mara Babović

Društvo

Comments 6

Terzić o slučaju "Tunel": Krivičnom prijavom obuhvaćeno šest osumnjičenih, četvoro su državljani Srbije, dva NN lica

Autor: Antena M

  • Viber

V.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić saopštio je Uprava policija danas zna ko su osumnjičeni koji su kopali tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.

"Krivičnom prijavom biće obuhvaćeno šest lica: MM (1997), J.D. (1993), MV. (1991), V.E. (1991) - svi državljani Repubike Srbije. Biće obuhvaćena i dva NN lica gdje još prikupljamo dokaze, ali vrlo brzo mislim da ćemo ih imati. Jedno lice je sa falš lične karte - rekao je Terzić

Policija očekuje pomoć od  građana u smislu davanja informacija o osobi čija je fotografija objavljena na lažnom dokumentu. 

"Investitor je ozbiljna kriminalna grupa iz Crne Gore", rekao je Terzić.

On je  u emisiji "Načisto na TV Vijesti kazao da se nada se da će sjutra biti zaokružen dio istrage koji se sprovodi u saradnji policije i Tužilaštva i najavio da će o tome na pres konferenciji govoriti ministar unutrašnjih poslova i nadležni tužilac.

Terzić je kazao da iz depoa nedostaje 15 komada vatrenog oružja i ističe da je suština u čitavom predmetu doći do motiva, odnosno što je bio cilj ljudi koji su organizovali ovu kriminalnu aktivnost. 

"Ako je cilj bio da se otuđi određena količina kokaina, kako se špekulisalo u javnosti, onda vjerovatno nije bilo pomagača u sudu", kazao je Terzić. Dodao je da je u depou dosta materijalnih dokaza koji mogu nanijeti nemjerljivu štetu istragama koje će se voditi. 

V.d. direktora Uprave policije je kazao da je šest zaposlenih iz Višeg suda testirano na poligrafu, ali da je jedna osoba odbila ovaj vid ispitivanja.

Terzić je najavio da će se ponovo vještačiti dokazi o ubistvu Duška Jovanovića.

Saopštio je  da je prije više od deset godina, kada je rađena posljednja procjena bezbjednosti, u Crnoj Gori bilo 35 kriminalnih grupa, a danas egzistira 10 kriminalnih grupa.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

DOCLEA

Treba pozvati narod na mirno okupljanje i upozoriti da se moraju i u ovome slučaju pozvati Americki ISTRAŽITELJI..čudna je izjava na dan otkrica tunjela...OVO SMO OTKRILI I ISTRAŽUJEMO BEZ INOSTRANE POMOCI....

BBB

Svi vi radite za velikosrpske interese. Sramite se izdajnici !

Ljaljo

OKG iz CG organizovala kriminalce iz Srbije…. Kome li sad namijestaju- podmecu BIA i Terza i ANB pozurite jer sad kad vas smene gotovi ste!