24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čitaoci šalju da plafon u Kliničkom centru prokišnjava; Menadžment tvrdi da je kvar saniran

Društvo

Comments 2

Čitaoci šalju da plafon u Kliničkom centru prokišnjava; Menadžment tvrdi da je kvar saniran

Autor: Antena M

  • Viber

Redakciji Portala Antena M javilo se nekoliko sugrađana koji su, kako navode, zgroženi sutuacijom koju su zatekli u Kliničkom centru Crne Gore.

Naime, prema njihovim tvrdnjama, uz priložene fotografije sa jednog od odjeljenja, očigledno je da je plafon prokišnjavao usljed obilnih padavina. Na sred hodnika postavljene su plastične kante i lavori.

Upitnik sa aktuelnom problematikom uputili smo i menadžmentu KCCG.

Njihov odgovor prenosimo u cjelosti:

"U ovom trenutku nema prokišnjava ni na jednoj poziciji krovova Kliničkog centra Crne Gore zahvaljujući intervenciji Službe za inžinjering i održavanje medicinske opreme Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Moramo podsjetiti, iako naša javnost to odlično zna, da je glavna zgrada stara pola vijeka a ostale i više, te da krovne površine (oko 1.480 m2) zahtijevaju kompletnu sanaciju a što je navedena Služba tražila još 2013. 

Početkom tekućeg mjeseca je bilo prokišnjavanja na Poliklinici koje je naša Službe za inžinjering i održavanje medicinske opreme sanirala, i ponavljamo da sada nemama prokišnjavanja.

Sadašnji menadžment sa puno pažnjom pristupa svim izazovima, što znači da je i ovo pitanje prepoznao kao važno u daljem rješavanju.

U tom smislu je potpisan Ugovor sa Elektroprivredom da se na krovu KCCG instaliraju solarni paneli čemu će prethoditi potpuno saniranje krova.

To znači da ćemo na ovaj nači imati dva benefita: energetsku efikasnost i, konačno, detaljnu sanaciju krova", navodi se u saopštenju KCCG. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

sergio

@Janko Popovi su domaći i koštaju desetine puta manje od crnih igrača u KK Budućnost. Čudo jedno kako ti to promače da vidiš. Mora da si pripadnik neke druge vjere pa koristiš svaku priliku da pomeneš popove a oni nas koštaju taman koliko i hodže...

Janko

"Trenutno ne prokisnjava",jer nema kise logicno. Ima love za popove,nema za bolnice.