Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Simović Zvicer: Savić predložio da se utvrdi odgovornost sutkinje Mugoše

Društvo

Comments 7

Simović Zvicer: Savić predložio da se utvrdi odgovornost sutkinje Mugoše

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednica Sudskog savjeta Vesna Simović Zvicer rekla je Radiju Crne Gore da je Savjetu dostavljen predlog predsjednika Višeg suda Borisa Savića da se utvrdi disciplinska odgovornost Suzane Mugoše.

“Predsjednik Višeg suda Boris Savić je naveo u obrazloženju predloga da postoji osnovana sumnja da je Suzana Mugoša izvršila disciplinski prekršaj u smislu člana 110 i 111 Zakona o Sudskom savjetu. Savić navodi u obrazloženju da su izjave Mugoše koje su prenijeli mediji neprmjerene sudijskoj funkciji, da nisu dostojne sudije”, naglasila je Simović Zvicer.

Simović Zvicer objašnjava da je dalja procedura da se predlog dostavlja disciplinskom tužiocu koji će odlučiti hoće li biti pokrenut disciplinski postupak protiv Suzane Mugoše.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) treba da utvrdi sve činjenice i okolnosti oko donošenja prvostepene i drugostepene odluke u slučaju “državni udar”, kazala je juče sutkinja Višeg suda Suzana Mugoša, navodeći da je uvjerena da je odluka Apelacionog suda kupljena.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Ovo je poslednji čin ako preuzmu Sudsvo df I demokrate kroz par godina očekujte validnost referenduma i velike nemire.Ovi je atak na CG,naravno i da sudija Mugosa se odstrani i ako je sve jasno .Samo četnici su veliki mah uzeli

d v

Nije savić predložio ništa već njegov nadređeni sadašnji prvi čekić skupštine gubernije Mugoša i vojvode presuda kao i sudstvo i tužilaštvo gubernatorsko mora bit usaglašeno sa bgd trkalištem ruskih hrtova a nipošto prema "trulom zapadu"!.