24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Nikšiću pretučen Boško Pavićević

Izvor: Screenshot

Društvo

Tag Video
Comments 5

U Nikšiću pretučen Boško Pavićević

Autor: Antena M

  • Viber

Sinoć je u Nikšiću krvnički prebijen aktivista koji je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu, objavio je na Facebook-u građanski aktivista Aleksandar Dragićević.

"Grupa momaka (ako se mogu nazvati tako) ga je poslala u bolnicu i on sada čeka hitnu operaciju. Sve jer je radio ono što svaki savjestan građanin treba da uradi.

Nadležni se ne oglašavaju a izgrednici nisu privedeni pravdi. Da vidimo do kad...", naveo je on.

Prethodno je aktivistkinja pokreta "Ecopatriotizam" Ivana Čogurić takođe na Facebook-u napisala da je Nikšić zvanično prestao da nudi bilo šta osim dobrih batina koje se mogu klasifikovati kao iživljavanje (i)li pokušaj ubistva.

"Sinoć je grupa momaka mučki pretukla mog prijatelja i aktivistu Boško Pavićević koji je trenutno u KBC-u i čeka hitnu operaciju vilice. Pored slomljene vilice Boško trpi bolove iščašenog ramena, a tu su i podlivi, potres mozga i polomljeni zubi.

Već duže vrijeme slušam ljude, one koji su otišli iz Nikšića, kako su bez elana da makar i na vikend dođu u isti. Zašto? Zato što je Nikšić iz pasivne agresije preko noći prešao u direktnu agresiju, a vazda će biti na snazi ona- sa kim si, takav si. NARAVNO, čast izuzecima ali… kad je kuća tijesna, čeljad su bijesna. Nažalost, mnogima je u Nikšiću tijesno u svojoj koži upravo jer taj grad nema šta da ponudi osim reda tuge, reda bola, reda emotivnog loja, dosta droge i alkohola", navela je ona.

Policija se ovim povodom nije oglašavala a na društvenim mrežama kruži snimak navodno nastao sinoć u Nikšiću, prije nego je Pavićević pretučen.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

sičija

Kako to litije, još od prije dubrovačkog ratišta naovamo, ne pomogaše Nikšiću da sačuva normalni život?! Hah! Sveti, slava mu i milost! ne pomaže onome ko se njime služi u osvajačke svrhe, u krađu identiteta, imena, hramova, države. Nikšićani, probudite se iz društvene, mentalne i kulturne kome!

ProkletGrad

@mima Postap je davno još prije 20 god. sada je samo porastao nakot ludaka i stoke. Njegov razvoj koči upravo ta svijest ludačka, zakržljala uništena nez ikakve žečje za razvojem i napretkom, pretvorio seu geto. To ne mogu promijeniti nikakve investicije.

mima

Niksić postaje brod ludaka. Nekad uzdanica CG, kako reče Knjaz - Gospodar Danas, preśednik opstine srednjim prstom pozdravlja državnu himnu, mukre na Ljuba Čupića, itd. A kazne nema,može da im bude.