24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Napadnut sam nakon što su mi tražili da izbrišem snimak

Izvor: Screenshot

Društvo

Comments 2

Pavićević: Napadnut sam nakon što su mi tražili da izbrišem snimak

Izvor: TV Vijesti/Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićanin Boško Pavićević, koji je teško povrijeđen prije dvije noći u centru Nikšića, naveo je u pisanoj izjavi dostavljenoj TV Vijesti da ga je napala grupa muškaraca koje je snimao dok su čupali cvijeće na Trgu slobode, šutirali pse lutalice i turirali automobilom po trgu, koji je inače pješačka zona.

Tvrdi da je napadnut nakon što su od njega tražili da izbriše snimak.

Pavićević je, prema nezvaničnim informacijama, u napadu dobio višestruke prelome kostiju lobanje, ali nije životno ugrožen.

Iz Uprave policije nezvanično su tada kazali da rade na identifikaciji počinilaca, a objasnili su i da je do incidenta došlo nakon prepirke.

Predsjednici Opštine i Skupštine opštine Nikšić, Marko Kovačević i Nemanja Vuković, osudili su nasilje nad Pavićevićem i pozvali nadležne da procesuiraju odgovorne. 

Društvo

U Nikšiću pretučen Boško Pavićević

03.12.2023. 19:27

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Elvir

Ovakvi monstrumi koje bi u civiliziranoj Državi pošteno osudili da nauče za vazda da nemogu da rade šta oni hoće a nadam se da neće “Više”u razvijenim zapadno Evropskim državama bi morali da Plate ovom nedužnom Savjesnom građaninu veliku novčanu odštetu za to što su mu napravili .Medjutim dok Država Crna Gora ne pooštri zakone za ovakve Huligane i ne bude preventivno djelovala ovakvih članaka će još uvijek biti nažalost

Ilija NK

To su junaci iz Srpskih bratstava koje crkva Srbije uči kako da se ponašaju… Kako nam je osvježilo na sve strane jad i nevolja, zavladala je totalna anarhija svako radi što ga je god volja… Sad će policija to za jedno godinu dana, jer je Joanikije reko nemojte to su naši verni vernici, pokajaće se…