24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Je li prostakluk Milutina Mićovića estetika na koju se moramo navići

Društvo

Tag Gallery
Comments 10

Je li prostakluk Milutina Mićovića estetika na koju se moramo navići

Autor: Antena M

  • Viber

Kako je objavljeno na društvenim mrežama književnik Milutin Mićović, poznatiji kao brat mitropolita Joanikija, povodom prijetnji novinarkama nekoliko glasila u Crnoj Gori, objavio je primitivan komentar.

Podsjećamo, za svoj književni rad, Milutin Mićović je dobio brojne nagrade. Podsjećamo na dvije posljednje: Miroslavljevo jevanđelje za knjigu Luče u tami Crne Gore i Makarijevo slovo, nagrada za životno dijelo, Udruženje književnika Crne Gore.

Dobri poznavaoci njegovog djela saglasni su da je estetska vrijednost njegove poezije u rangu komentara koji je objavio.

Pogledajte. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Roko

Prije 35 godina jedan pokojni prof mi reče: Kad je stvarao Branko Radičević pjesme je u pokušaju pisalo u tom jezičkom idiomu oko 2000 osoba. A samo on ostao. A ja mu rekoh: Vjerujte, ni za njim ne bih zaplakao. Eto, današnje vrijeme nema mislioca, mudrog čovjeka ni stvaraoca vrijednog divljenja

Branko

Немам ништа против да дотични добија награде али имам да само он добија награде - парафраза Путиновог одговора на питање о наградама за припаднике ЛГБТ у САД и осталим натократурама..

nenad_mne

Ako neko nekoga proglasi piscem, nijesam u obavezi da to prihvatim. Ovim komentarom se najbolje opisao. Polupismen i prost, a žiri koji je dodjeljivao nagradu je, izgleda, na njegovom nivou, jadnom.