11 °

max 20 ° / min 11 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 11°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Berane: Ne znamo ko je i zašto istovario zemlju ispred vrata, slučaj prijavljen policiji i tužilaštvu

Društvo

Comments 0

Opština Berane: Ne znamo ko je i zašto istovario zemlju ispred vrata, slučaj prijavljen policiji i tužilaštvu

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što su crveni kamion i gomila zemlje ispred vrata Opštine Berane dočekali jutros zaposlene iz Opštine Berane, iz te optuštine su kazali da im nije poznat ni motiv, niti izvršilac djela, a da se tim incidentom bave nadležni organi, saopšteno je Portalu RTCG.

Kamion ispred beranske Opštine oblijepljen je transparentima “Šta radi 110 zapošljenih u Opštini Berane”, “Koliko vas ne dolazi na posao, a prima platu”, “Administracija neradnika pojede državu Crrnu Goru”, “Hoćete dobre plate i privilegije, a nećete odgovornost” i “Čelnici Opštine Berane da li ste svjesni da ste nedorasli funkciji koju pokrivate”.

Iz beranske Opštine su čin istovaranja zemlje ispred vrata nazvali nezakonitim činom kojim je devastirana javna površina.

“Opština Berane ne raspolaže informacijama o motivu ovakvog postupanja, niti o izvršiocu. Nadležne opštinske službe su sprovele, u skladu sa svojim nadležnostima, inspekcijske radnje po hitnom postupku i naložile promptno uklanjanje nepropisno parkiranog vozila na javnoj površini”, navodi se u saopštenju.

Istakli su da je Sekretarijat za inspekcijske poslove o svemu upoznao Upravu policije i Osnovno državno tužilaštvo.

“Iskazujemo uvjerenje da će ovi nadležni državni organi, u pogledu daljih aktivnosti u svom poslu biti efikasni i preduzimljivi. Opština Berane, i pored ovog nezakonitog postupanja, funkcioniše redovno u obavljanju poslova i svakodnevnom rješavanju nagomilanih raznolikih problema”, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR