14 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

28° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Državno tužilaštvo će intenzivirati rad u predmetima formiranim povodom napada na novinare i imovinu medija

Društvo

Comments 0

Državno tužilaštvo će intenzivirati rad u predmetima formiranim povodom napada na novinare i imovinu medija

Autor: Antena M

  • Viber

Državno tužilaštvo će u narednom periodu, u okviru svojih nadležnosti, intenzivirati rad u predmetima formiranim povodom napada na novinare i imovinu medija. 

To je poručeno sa sastanka, vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića sa predsjednikom i potpredsjednicom Sindikata Medija Radomirom Kračkovićem i Marijanom Camović Veličković. 

Na sastanku, koji je organizovan u Vrhovnom državnom tužilaštvu, dogovoreno je da će Državno tužilaštvo imenovati kontakt osobu za komunikaciju sa Sindikatom medija u cilju pružanja potrebnih informacija o predmetima koji se odnose na napade na novinare.  

Vrhovni državni tužilac istovremeno je upoznao sagovornike da su od svih državnih tužilaca zatraženi izvještaji o postupanju u predmetima koji su formirani povodom napada na novinare i imovinu medija, kao i informacije o primjeni preporuka Komisije za praćenje postupanja nadležnih organa u istragama slučajeva prijetnji i nasilja nad novinarima, ubistava novinara i napada na imovinu medija.

Sagovornici su se saglasili da će obostrano dati puni doprinos za unapređenje saradnje u narednom periodu, saopšteno je nakon sastanka vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića i predstavnika Sindikata medija Crne Gore. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR