14 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Nedjelja

12.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Coca-Cola podrška mladima i EYCA nastavljaju osnaživanje mladih i u ovoj godini

Društvo

Comments 0

Coca-Cola podrška mladima i EYCA nastavljaju osnaživanje mladih i u ovoj godini

Autor: Antena M

  • Viber

Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja nastavlja se i u ovoj godini i to nizom radionica koje će se održati u više gradova širom Crne Gore.

Prva ovogodišnja radionica biće održana u Pljevljima 29. aprila u 13h, u velikoj opštinskoj sali i to na temu razvijanja zelene biznis ideje u skladu sa principima cirkularne ekonomije. Predavačica Dejana Dizdar, ekspertkinja u oblasti cirkularne ekonomije i projektna menadžerka u organizaciji Zeleni talas, sa mladima će razgovarati o tome šta je cirkularna ekonomija i na koji način razvijati biznis tako da u sebi inkorporira principe održivosti i brige prema životnoj sredini. Kroz praktične primjere iz prakse i vježbe, radionica će polaznicima pomoći da razviju potrebne vještine za realizaciju sopstvenog zelenog biznisa.

“Cirkularna ekonomija je naša prva tema, i to ne slučajno. Održivi razvoj utkan je u sve naše poslovne procese, a kroz ovu radionicu mladima ćemo približiti samo jednu od oblasti – cirkularnost. Takođe, „zelena“ zanimanja su viđena kao zanimanja budućnosti i baš zato smatramo da mladi treba da dobiju više znanja iz ove oblasti“, poručila je menadžerka eksternih komunikacija u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora, Mileva Kuvelja.

„Znanje i vještine koje renomirani profesionalci u raznim oblastima mogu da pruže mladima kroz programe neformalne edukacije poput ovog važan su alat za unapređenje zapošljivosti među mladima i podsticanja preduzetničkog duha. Zato nam je posebno važno da kroz ovo partnerstvo nastavljamo dobrim putem kojim smo krenuli u prošlogodišnjem ciklusu programa kako bismo bili sigurni da smo doprli do svake mlade osobe željne znanja. Ponosni smo na dosadašnje partnerstvo sa Coca-Cola HBC Crna Gora timom i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da kreiramo sadržaje po mjeri mladih“, rekao je Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja će u narednom periodu obići i druge crnogorske opštine. Sve informacije o novim besplatnim edukativnim ciklusima biće dostupne putem sljedećih veb sajtova: coca-colapodrskamladima.me i https://www.omladinskakartica.me/

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR