Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predao se škaljarac osumnjičen da je dio grupe koja je likvidirala Šakovića

Izvor: Foto: Pobjeda

Društvo

Comments 0

Predao se škaljarac osumnjičen da je dio grupe koja je likvidirala Šakovića

Izvor: Dan

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Državljanin Bosne i Hercegovine Aleksandar Dropo (31), koji se sumnjiči da je dio kriminalne organizacije koja stoji iza ubistva Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, predao se juče u Centru bezbjednosti Podgorica. Dropo se policajcima prijavio u prisustvu branioca, advokata Srđana Lješkovića.

Nakon toga zadržan je u prostorijama specijalnog policijskog tima, a danas će biti priveden na saslušanje u Specijalno državno tužilaštvo, piše Dan.

Lješković je naglasio da njegov branjenik nije bio u bjekstvu, već da je za vrijeme kada je obavljen pretres njegovog stana bio u inostranstvu. Čim ga je supruga obavijestila da ga policija traži, navodno se vratio u Crnu Goru i javio nadležnim organima. Dropo je, kako naglašava advokat Lješković, izašao iz države i vratio se preko regularnih graničnih prelaza.

Dropo se sumnjiči za posjedovanje manje količine narkotika koja je pronađena kod njega, i zbog kriminalne organizacije. Na spisku osumnjičenih našao se u poslednjoj akciji u kojoj je uhapšeno devet osoba osumnjičenih da su članovi kriminalne organizacije koja je organizovala i izvršila ubistvo Miloša Šakovića, kada je kao slučajna žrtva stradao i Radivoje Jovanović.

Lisice na ruke stavljene su: Lazaru Raičeviću (21), Đurađu Lončaru (23), Arnelu Mandiću (20), Milošu Božoviću (21), Željku Đukiću (39), Dragu Vukčeviću (30), Balši Todoroviću (23), Radošu Popoviću (29) i Smailu Lekiću (34). Oni se sumnjiče za različita krivična djela, a prema sumnjama istražitelja, povezani su sa dvostrukom likvidacijom u Podgorici.

Nakon hapšenja osumnjičenih, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja, u sadejstvu sa službenicima CB Podgorica, pretresali su stanove i druge prostorija koje koristi jedan od članova kriminalne organizacije. Tom prilikom, ispred ulaza u garažu, zakopano u zemlji, pronašli su i privremeno oduzeli automatsku pušku ruske proizvodnje, tzv. kalašnjikov, bez okvira i municije, automatsku pušku “tompson” s okvirom u kojem se nalazila municija i okvir bez municije za augomatsku pušku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR