11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otkriveno ko je naručio i bacio bombu u dvorište službenika UIKS-a

Hronika

Comments 0

Otkriveno ko je naručio i bacio bombu u dvorište službenika UIKS-a

Autor: Antena M

  • Viber

U nastavku akcije kodnog naziva „Grupa” službenici podgoričke policije su u cilju rasvjetljavlja teškog krivičnog djela iz oblasti požara i eksplozija izvršenog na štetu službenika UIKS-a S.B, spoveli proaktivne istražnih radnje i procesuirali dvije osobe koje su nalogodavci i dva saizvršioca u ovom krivičnom djelu dok je jedna osoba zbog ovog djela uhapšena prije tri dana.

kako je saopšteno, tri osobe su uhapšene, dok se jedan osumnjičeni nalazi u Istražnom zatvoru i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

''Slobode je lišen Z.P, za kojeg se sumnja da je zajedno M.E. koji se nalazi u Istražnom zatvoru, naručio izvršenje krivičnog djela na štetu službenika Uprave za izvršenje kriivčnih sankcija. Zbog sumnje da su saizvršioci u ovom krivičnom djelu slobode su lišeni i M.D. i N.C.'', navedeno je u saopštenju.

Podsjećaju da je zbog sumnje da aktivirao i bacio ručnu bombu u dvorište porodične kuće sluzbenika UIKS-a prije tri dana uhapšen S.M.

''S.M. je ovo djelo, kako se sumnja, počinio 11. februara i tada je prouzrokovana veća materijalna šteta kako na stambenom objektu tako i na vozilima oštećenog kao i vozilima koja su bila parkirana u neposrednoj blizini, odnosno u komšiluku. On se  sumnjiči za  krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu službenika UIKS-a.

Z.P. i M.E. se terete za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja'', navedeno je u saopštenju.

U toku su policijsko – tužilačke aktivnosti u odnosu na ova lica, a danas je policija na više lokacija vršila pretrese prostorija koje koriste osumnjičeni. O aktivnostima je upoznato nadležno državno tužilaštvo, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR