12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Subota

11.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žabljak: Soraja Masoni uhapšena u vikendici zbog kršenja mjera

Hronika

Comments 1

Žabljak: Soraja Masoni uhapšena u vikendici zbog kršenja mjera

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak su danas uhapsili S.M. (34) iz Bara i M.M. (33) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

''Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja.

Kako nezvanično saznajemo, jedna os uhapšenih je Soraja (Vučelić) Masoni.

Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva'', navedeno je u saopštenju policije.

S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vladan

Soraju ste uhapsili što je da drugaricom bila u vikendici na Žabljaku..čuš, uz krivičnu prijavu sprovedena u tužilaštvo na saslušanje! ali onim bradonjama ne smijete pr.. okupljaju se, šetaju, jedu iz iste kašike, vrijeđaju .. eto prije par dana masovno na sahranu popa u kotor, danas okupljanje na ostrvo cvijeća i... ništa. Ono bravo kreteni se izgleda odnosi na nas Crnogorce.