11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog krađe uhapšena bezbjednosno interesantna osoba na Cetinju

Hronika

Comments 0

Zbog krađe uhapšena bezbjednosno interesantna osoba na Cetinju

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su 9. aprila uhapsili su bezbjednosno interesantno lice F.V. (42) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa, piše u saopštenju.

"Sumnja se da je F.V. 6. aprila u ulici Puškinovoj u Cetinju izvršio ovo krivično djelo na štetu jednog fizičkog lica iz Podgorice.

Nakon saslušanja kod postupajućeg tužioca, sudija za istragu je donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana za F.V., nakon čega je sproveden u UIKS.

Takođe, cetinjska policija je postupajući po naredbi Osnovnog suda u Cetinju izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi B.Š. (63), državljanin Republike Srbije.

Pretresom je pronađen revolver marke Cobra i tri komada puščanih metaka.

Upoznat je nadležni tužilac po čijem nalogu su oružje i municija poslati u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, na osnovu Zakona o strancima ovom licu je od strane inspektora za strance Stanice granične policije Podgorica donijeto rješenje o povratku sa zabranom ulaska u Crnu Goru u trajanju od jedne godine.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, u aprilu su kontrolisali 136 bezbjednosno interesantna lica.

Postupajući po planskim aktivnostima cetinjska policija je izvela devet operativno - taktičkih mjera racija ugostiteljskih objekata kojom prilikom je izvršena kontrola i pregled tri bezbjednosno interesantna lica", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR