15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još traže Đokaja: Isplanirao ubistvo devetnaestogodišnje bivše supruge

Izvor: Pobjeda.me

Hronika

Comments 1

Još traže Đokaja: Isplanirao ubistvo devetnaestogodišnje bivše supruge

Izvor: Pobjeda

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Policija nakon intenzivne potrage još nije ušla u trag Iliru Đokaju (28) iz Milješa, koji je hicima iz pištolja u srijedu, oko 15.40 sati, usmrtio devetnaestogodišnju bivšu suprugu Šejlu Bakiju i teško ranio njenog oca Šabana Bakiju (42).

Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno, inspektori su uzeli izjave od članova porodice Đokaj, prijatelja i poznanika osumnjičenog, ali su svi tvrdili da ne znaju gdje bi mogao da se krije. Istražitelji su, sklapajući mozaik ovog teškog zločina, uvjereni da je Đokaj isplanirao ubistvo i bjekstvo.

S obzirom na to da se radi o osobi sa kriminalnom prošlošću, sklonoj izbjegavanju pravde, inspektori ne isključuju mogućnost da je osumnjičeni napustio teritoriju naše zemlje.

Policija je juče potvrdila pisanje Pobjede da je ubijena djevojka prijavljivala porodiččno nasilje. U odgovorima dostavljenim našem listu, iz policije navode da je uvidom u evidencije podnijetih prijava Centru bezbjednosti Podgorica utvrđeno da je u prethodnom periodu, tačnije 26. avgusta 2021, Š. B. (19) podnijela prijavu protiv svog bivšeg nevjenčanog supruga I. Đ. (28) zbog prijetnji napadom koje su se dogodile prethodnog dana.

"Odmah po zaprimljenoj prijavi u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica, na okolnosti događaja prikupljena su obavještenja od ova dva lica. Sa navodima prijave i sadržajem izjava upoznat je dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da u konkretnom događaju nema elemenata bića krivičnog djela", odgovorili su Pobjedi iz policije.

Dodaju da je Đokaj uhapšen zbog prekršaja iz čl. 36 stav 2 shodno Zakonu o zaštiti nasilja u porodici, te je narednog dana, 27. avgusta priveden u Sud za prekršaje.

Kako su nam saopštili iz policije, protiv njega je tokom 2019. godine podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Đokaja su policijski službenici znali i po švercu droge.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u prethodnom periodu, tačnije 2017. godine, podnijeli krivičnu prijavu protiv I. Đ. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazalii su iz polciije.

Đokaj je vozilom ,,audi“ hercegnovskih tablica došao ispred kuće u kojoj njegova bivša supruga stanuje sa porodicom i iz neposredne blizine ispalio više metaka u djevojku i njenog oca.

Nakon toga, odvezao se u centar Tuzi, ostavio automobil na ulici, gdje mu se gubi svaki trag.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

Policija je jedino sposobna da hapsi i bača suzavac, šok bombe i gumene metke na mirne građane. Kad se treba uhapsiti švercer droge, nasilnik i na kraju i ubica tu su apsolutno nesposobni. Zovite Sergeja i Brđanina! Ali oni nemaju kad od smišljanja lažnih optužnica da nas proglase ekstremistima.