11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bulatović ostavio video poruku prije samoubistva: Osjećam sramotu sa kojom ne mogu više da se nosim

Izvor: Printscreen

Hronika

Tag Video
Comments 17

Bulatović ostavio video poruku prije samoubistva: Osjećam sramotu sa kojom ne mogu više da se nosim

Izvor: RTCG portal

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši funkcioner Agencije za nacionalnu bezbjednost Luka Bulatović ostavio je video poruku u kojoj je najavio da će se ubiti.

Njegova porodica video poruku dostavila je TVCG koja je u glavnom dnevniku objavila snimak koji se nalazi na OVOM LINKU.

Bulatovićevu poruku prenosimo integralno.

"Poštovani građani Crne Gore, prije svega, uvažene i poštovane kolege Agencije za nacionalnu bezbjednost, u Upravi policije, Specijalno tužilaštvo. Večeras sam se odlučio da uradim ono što sam cijelog svog života osuđivao.

Večeras sam se odlučio da napravim korak koji nije ništa drugo nego kukavičluk, bježanje, ali je sa moje večerašnje tačke gledišta osjećaj odgovornosti prema onome što se zove profesionalna čast i pripadnost Agenciji za nacionalnu bezbjednost.

U prethodnom periodu moja obaveza je bila da znam. To što pojedine stvari nijesam znao, a dešavale su se, pribojavao se jesam, nije opravdanje, jer sam na taj način ugrozio i svoje ljude sa kojima sam radio, svoje prijatelje sa kojima sam radio i sarađivao, iz Agencije i drugih državnih organa, prije svega porodicu.

Ovo je večeras moja odluka u znak izvinjenja svima njima i u znak da zbog činjenja ili nečinjenja osjećam ogromnu sramotu i stid, sa kojom dalje ne mogu da se nosim.

Pozivam vas, sve koji ovo vidite ili ne vidite, kako god da se desi, da nastavite da živite i radite u interesu Crne Gore. Crne Gore koju smo stvarali, branili, najbolje što smo umjeli. Skoro 30 godina svog života i rada, profesionalnog, sam svaki svoj korak napravio u najdubljem ljudskom uvjerenju da radim u skladu sa Ustavom i zakonom, u najboljem interesu građana, u najboljem interesu svojih kolega, najboljem interesu svoje porodice. Danas vidim da to nije bilo tako. Danas sam zbog toga postiđen. Danas zbog toga činim ovaj korak na koji nimalo nijesam ponosan, za koje sve one koji su me smatrali prijateljem, sve one koji su me smatrali neprijateljem, molim da mi oproste.

Pozivam vas sve da zaboravite na ovo ludilo koje se dešava zadnjih dan, zadnjih mjeseci, da se dogovorite da ova zemlja, koja je beskrajno lijepa i koju beskrajno volim, svakim atomom svog života sam živio za njen prosperitet, sigurnost i bezbjednost, nastavi da živi da u njoj i moja i vaša djeca, i djeca njihove djece i buduća pokoljenja uspješno i napredno žive. Molim vas, dragi prijatelji, oprostite mi. Neka je vječna Crna Gora!"

 

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Рајко

За што је вајат...?

58SINDON

NEKA TI JE LAKA CRNA GORA! NEKA JE VJECNA CRNA GORA!

Jack Hustlle

Na stranu što je pogriješio i ako jes' ,ali poštovanje za ljudski čin koji bi uradio svaki Crnogorac koji ima obraza. "Blago onom ko dovijeka živi ima' se rašta i roditi ;Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka"