15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Bulatović ostavio video poruku prije samoubistva: Osjećam sramotu sa kojom ne mogu više da se nosim

Izvor: RTCG portal

Autor: Antena M

  • viber

Zeta

I ti si Vječan iskreni prijatelju!!!Laka ti ova Sveta Crnogorska zemlja...

mne

Poštovani gdine Bulatovicu, vjecno Vam hvala i neka Vam je laka ova crnogorska zemlja, kojom ste posteno koracali!

Sreten_Vujović

Trebao si nam još! Nijesi smio otići! Ipak, shvatam da je Tvoj korak, onaj koji je napravio i oficir Barović, čuvajući svoju čast i čast Crne Gore! Nijesam Te lično poznavao, ali vidim Tvoju dušu i beskrajno sam tužan! Ono što iz dubine duše osjećam jeste: "Slava tebi, junače!"

Des'an VUJICIC

Neka ti je vječna slava i mir,Sine Crnogorski.

Blejzi

Neka ti je laka crna zemlja - crnogorci i vi koji se tako osećate vrijeme je za budjenje - vakat je

Рајко

За што је вајат...?

CG1

Bogovi umiru mladi, na bilo koji način. Ovi prokletmici iz ove vlasti ostaće u pamćenju kao fukare i izdajnici... Neka ti je laka Crna Crnogorska Zemlja, iz punih usta Junače.

crna gora

Neka velika muka i nepravda je ovoga cojeka nacerala na ovaj cin. Ako bude drzave trebalo bi da istina izadje na vidjelo. Porodice ponosna budi na ovoga casnoga Crnogorca. Neka ti je laka zemlja Crnogorska i bice vjecna u inat dusmanima i izdajnicima.

Javor

Na ovakav korak se, kad je cast u pitanju, odlucuju hrabri. Neka te Uzviseni uzme u svoje najljepse odaje. Nijesi jedini i sam sam bio na samoj ivici odluke da napravim isto, kada su neki devedesetih, slicni ovim današnjim krenuli u hajku i progon istinskih patriota.

veritas

Gospode Bože, ovi "apostoli" nas lome na sve načine. Čovjek nije mogao da izdrži taj pritisak. Šteta za savjesnog čovjeka. Šteta za našu zemlju koju mogu spasiti samo savjesni i dobronamjerni. Laka Ti zemlja, Čovječe!

Tajfun

Laka ti crna Crnogorska zemlja,pocivaj u rajskim vrtovima.Na ovskav korak se mogao odluciti, SAMO POSTEN I KARAKTERAN COVJEK,na zalost ovakvih je malo u Crnoj Gori.

maestro

Cast je bilo imati te za PRIJATELJA, veliko hvala na svemu veliki COVJECE !!!

Pogani trolovi

Zar vam je i sada stalo kada odajemo počast i posljednju poštu Čovjeku, kakvi vi nećete biti nikada,da prljate ovu stranicu i ovaj trenutak žalosti svojim trolovskim izmetom....Fuuuj !!!

štrbina

Laka Ti zemlja Luka Bulatoviću.Pokazao si da si naslijedio i očuvao čast i ponos koje su Ti stari ostavili i predao je časno svojim-da i oni to čine za buduća pokoljenja.Ovaj današnji svijet je i naš crnogorski narod izopačio.Nema doma đe bar jedan član,za pare i titule,nije protiv svojih....