11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Beogradu ubijen crnogorski državljanin, bio u zatvoru zbog droge

Hronika

Comments 0

U Beogradu ubijen crnogorski državljanin, bio u zatvoru zbog droge

Autor: Antena M

  • Viber

Državljanin Crne Gore Dražen Delević (33) ubijen je u beogradskom naselju Ugrinovci. Pucnjava se dogodila danas u popodnevim časovima u kada je B.T. (24) ispalio nekoliko hitaca iz pištolja nakon čega se sam predao policiji, javljaju srpski mediji.

Delević je hapšen je 23. marta 2019. godine na Graničnom prelazu Ranče, nakon što je u njegovom vozilu pronađeno više od 200 kilograma marihuana, podsjeća Pobjeda.

Njemu je tada sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vanja Rakonjac odredila pritvor do 30 dana. U novembru prošle godine Delević je osuđen na pet godina zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Prema optužnici drogu su pronašli carinici i policajci na na izlazu iz Crne Gore kontrolišući “mercedes – sprinter” kojim je upravljao optuženi.

-Carinici i policajci su kontrolom vozila u specijalno izrađenom bunkeru pronašli i oduzeli 218 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 216,4 kilograma - navodi se u optužnici. Deleviću je nakon izricanja presude ukinut pritvor.

Delević je hapšen i zbog sumnje da je presreo taštu i od nje ukrao novac. Krajem februara 2016. godine uhapsila ga je budvanska policija zbog sumnje da je sa još tri osobe presreo taštu J.Lj. iz Budve, brutalno je pretukao i oteo 2.000 eura. Policija je tada raspisala potjernicu za Berancem J. M. (36), a istragom je utvrđeno da je Delević uzeo torbu od bivše tašte. Delević je prethodno organizovao grupu, sačekao bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi nosi novac.

Žrtva je izgubila svijest dok su je tukli i konstatovane su joj teške tjelesne povrede.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR