5 °

max 9 ° / min 2 °

Četvrtak

02.02.

9° / 2°

Petak

03.02.

9° / 2°

Subota

04.02.

9° / 2°

Nedjelja

05.02.

6° / -0°

Ponedjeljak

06.02.

5° / -1°

Utorak

07.02.

5° / -2°

Srijeda

08.02.

2° / 0°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grupa građana: Izdajnička vlast opet se namjerila na Cetinje, ako nam ne oslobode sugrađane, dolazimo u Podgoricu

Hronika

Comments 12

Grupa građana: Izdajnička vlast opet se namjerila na Cetinje, ako nam ne oslobode sugrađane, dolazimo u Podgoricu

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon kraće pauze, kako je saopštila grupa građana sa Cetinja, izdajnička vlast u Crnoj Gori koju čine Vučićevi plaćenici ponovo se namjerila na Cetinjane.

"Danas su na podgoričkome aerodromu fizički napadnuti naši mirni i ugledni sugrađani Zeljo Gardašević od preko 70 godina i njegov sin Ivan od strane Milana Kneževića i njegovih gorila. Zloupotrebljavajući položaj predśednika skupštinskoga odbora za bezbjednost, Knežević - kao bezbjednosno interesantna ličnost, osvjedočeni izdajnik, ruski agent i osuđeni terorista - inscenirao je da su Gardaševići zapravo napali njega a ne on njih, nakon čega su naši sugrađani privedeni i još se nalaze u pritvoru", ističu u saopštenju.

Apeluju na nadležne organe da, kako navode, pod hitno odustanu od hapšenja nedužnih građana po nalogu diktatorskoga režima i odmah pušte njihove sugrađane iz pritvora.

"Dosta je bilo iživljavanjima nad Crnogorcima koje aktuelni režim tretira kao građane drugoga reda koristeći svaku priliku da ih kriminalizuje! Vučićevim izmećarima poručujemo da nećemo više dozvoljavati da se igraju s našim obrazima.

Ako naši sugrađani ne budu pušteni na slobodu, Cetinjani, spremimo se za Podgoricu da branimo obraz", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

JA

Misliš iz šumske jer republike nema.