6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sudija odgledao snimak sa aerodroma: Gardašević pušten na slobodu, nema osnova za pritvor

Hronika

Comments 9

Sudija odgledao snimak sa aerodroma: Gardašević pušten na slobodu, nema osnova za pritvor

Autor: Antena M

  • Viber

Ivan Gardašević je jutros oko 1:15 pušten na slobodu, nakon što je dežurni sudija odgledao snimak i utvrdio da ne postoji osnov za pritvor, potvrđeno je Anteni M iz porodice Gardaševića.

Tu informaciju je na Tviteru saopštio i izvršni direktor Foruma slobodnih građana Luča Nebojša Mrvaljević.

Podsjećamo, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv Cetinjanina I. G. kojeg sumnjiče za ugrožavanje sigurnosti lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića. Knežević je juče policiji prijavio osobe koje su mu, kako tvrdi, na Aerodromu Podgorica uputile uvrjedljive riječi i pokušale fizički da ga napadnu, a što je spriječio njegov lični vozač. I. G. je nakon izjave Kneževića u CB Podgorica uhapšen po nalogu podgoričkog ODT-a zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Mrvaljević na Tviteru ističe da dokazi jasno prikazuju ko je napadač, a ko žrtva i zajedno će se izboriti za pravdu.

''Kabadahija ostaje kabadahija. Śećamo se snimka đe isti akter napada policajca i śećamo se da je pokušao da to predstavi kao napad na sebe! Slobodni građani moraju biti zaštićeni od kabadahija koji su umislili da su oni "vlast". Jednakost pred zakonom i jasno utvrđivanje činjenica ne bi li time sebe ogradili od navodnih ekstremista i nacionalista'' ocijenio je Mrvaljević.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

@krsto popović Apsolutno se slazemo ali i da bude gonjen za LAZNO PRIJAVLJIVANJE.Pih i na negov postupak i pitem se kakvo porodicno vaspitanje imaju ljudu koji njega glasaju.Za mene je ovo strano i stidno.

krsto popović

objaviti snimak na naTV...ovo je scenario nečeg većeg. .sazivaju śednicu vlade...bez dnev.reda...oćeli danam provuku OB...ka TU...

Boka

Zašto se Knežević ne privede, samo zbog toga što je toliko lagao i zloupotrijebio svoju poziciju, fukara je vazda fukara, pi...