12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rade Milošević ostaće naredna dva mjeseca u Istražnom zatvoru

Izvor: Pobjeda/Dobrilo Malidžan

Hronika

Comments 3

Rade Milošević ostaće naredna dva mjeseca u Istražnom zatvoru

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši direktor Uprave prihoda i carina i visoki fukcioner GP URA Rade Milošević ostaće naredna dva mjeseca u Istražnom zatvoru na koliko mu je produžen pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, potvrđeno je iz Višeg suda.

Miloševiću je pritvor produžen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva i opasnost od uticaja na svjedoke, potvrđeno je Anteni M iz Višeg suda.

Milošević je uhapšen 21. decembra po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u okviru istrage o državnom švercu cigareta, zbog sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Milošević je na saslušanju pred državnim tužiocem iznio odbranu.

On je u oktobru prošle godine podnio ostavku na funkciju direktora UPC-a, nekoliko dana nakon što je u svojstvu građanina saslušan u sklopu istrage o švercu cigareta.

Priliko njegovog hapšenja u oktobru prošle godine u akciji Specijalnog tužilaštva zaustavljanja krijumčarenja cigareta koje je realizovano prilikom uništavanja cigareta u Nikšiću lisice na ruke stavljene su još nekoliko osoba.

Njima se stavljalo na teret stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje cigareta

Milošević je, prema sumnjama, bio dio lanca krijumčarenja cigareta koje su oduzete tokom ovog ljeta, a trebalo je da budu uništene. On je tada pušten nakon saslušanja.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

@@@@@ --Ne vjerujem da ce propjevati jer vec postoji dogovor da za svaku godinu robije dobije nadoknadu od milion ili dva ,jer ako propjeva svakako ga ceka robija a ako cuti ,kad izadje ,izaci ce kao milioner ! A Rade voli pare ,samo da mu legnu na racun i to je to !

Surla

Dritane jeftine su ove fore i zastarele, svi kradete i bavite ae kriminalom a jedan odgovara a tome jednome treba pomoc sto prije da izadje na slobodu.Ti si za licne interese izdao CG i doveo je na ivici propasti.Milosevic je da izdrzi a pare ga cekaju,mnogi bi lezali u zatvor par meseci za par mil.

@@@@

Ali on ce popustiti i propjevati i sto onda sa Dritanikom?