10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšene dvije osobe u Budvi, pronađena marihuana, kokain, ekstazi, novac

Izvor: Uprava policije

Hronika

Tag Gallery
Comments 0

Uhapšene dvije osobe u Budvi, pronađena marihuana, kokain, ekstazi, novac

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, zaplijenili marihuanu, kokain, ekstazi, kao i novac za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnih djela, te uhapsili dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije. 

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, budvanska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30) iz Srbije sa boravkom u Budvi.

- Pronađeno je više manjih pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, ukupne težine oko 35 grama, biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana oko 16 grama, dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 eura za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojne droge.

Takođe, pripadnici budvanske policije su u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Citroen c3“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.L. (28) iz Budve. 

Pronađeno je i oduzeto 734 grama marihuane, manja količina kokaina, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 975 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz opojnih droga - navode iz policije. 

Izvor: Uprava policije

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga N.A. i A.L. su lišeni slobode i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

- Osim toga, u još tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine opojne droge i to od lica S.D. (32) i A.N. (23) iz Ruske Federacije i A.O. (23) iz Podgorice.

Protiv ovih lica su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga - navela je UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR