13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivična prijava protiv četvorice maloljetnika u Baru zbog napada na sarajevske atletičare

Hronika

Comments 12

Krivična prijava protiv četvorice maloljetnika u Baru zbog napada na sarajevske atletičare

Autor: Antena M

  • Viber

Barska policija oglasila se nakon incidenta u kojem su sinoć povrijeđena dvojica mladih atletičara iz Sarajeva koji su se nalazili u gradu pod Rumijom na pripremama.

Policija je, kako se navodi, sinoć oko 20.50 sati obaviještena da je u naselju Šušanj došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica.

Na lice mjesta, kako je saopšteno iz policije, upućeni su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Bar koji su došli do saznanja da su u događaju učestovali maloljetni državljani Bosne i Hercegovine stari 17 i 14 godina, a koji su prijavili da su u naselju Šušanj, ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napadnuti od strane nekoliko njima nepoznatih lica.

"Maloljetnici su upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja ljekarske pomoći, nakon čega su od strane tamo zaposlenih odvedeni u Opštu Bolnicu u Baru, gdje je jednom od oštećenih maloljetnika konstatovana teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, te je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju", navodi se u saopštenju.

Policija je, kako se ističe, preduzela niz aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja i identifikacije lica koja su napala maloljetne strane državljane, te identifikovali četiri maloljetna lica iz Bara od kojih su prikupljena obavještenja na zapisnik.

"Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloljetnika stara 15 i dva maloljetnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda", napominje se u saopštenju.

O događaju se prvo oglasila majka jednog od povrijeđenih mladića, novinarka Al Jazeere Arduana Pribinja, koja je objavila na Tviteru da je njenom sinu glava razbijena metalnom šipkom, dok je njegov drug još teže prošao.

- Grupa od pet huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti - napisala je Pribinja.

Navela je da su djeca napadnuta bez ikakvog povoda i razloga, ne poznaju napadače.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević za Antenu M je izjavio da motivi napada još nisu poznati, te da su napadači maloljetnici povratnici.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

DON QUIJOTE

Pa sada uporedite dočeke crnogorskih sportista i navijača u Zenici. Država koja ima ovako mržnjom saslijepljenu "omladinu" nema budućnosti.

Mrak Srpskog Sveta

Ovo ce biti gora verzija Republike Srpske. Prljavi fasisticki batinasi srpskog sveta. Ako je za ovo 60% Crne Gore, bojim se da se iz ovog pakla izvuci necete dok neka nova ktaklizma oko Crne Gore ne razvali i ovaj rezim.

Che

Ne znate kako ce izgledati litijaski srpski svet (otvoreni balkan) u praksi ?! Bas ovako ! Razbijene glave svih koji se ne uklapaju u taj zlocinacki projekat