17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raičević za Antenu M: Motivi napada još nisu poznati, napadači su maloljetnici povratnici

Hronika

Comments 5

Raičević za Antenu M: Motivi napada još nisu poznati, napadači su maloljetnici povratnici

Jedan od napadnutih dječaka trasportovan za Sarajevo, drugi je još u Baru

Autor: Antena M

  • Viber

U Baru se sinoć oko 22 sata desio incident u kojem su povrijeđena dvojica maloljetnika, takmičara atletskog kluba Sarajevu koji se u gradu pod Rumijom nalaze na pripremama, izjavio je za Antenu M predsjednik Opštine Dušan Raičević.

Članovi tog atletskog kluba, navodi Raičević, 20 godina se pripremaju u Baru i nikad do sad nije bilo incidentnih situacija.

"Osuđujemo napad na naše prijatelje iz Sarajeva. Ovo jeste jedan izolovan slučaj i iskreno se nadamo da neće baciti lošu sliku na sam boravak u našem gradu. Nastojaćemo da promovišemo grad kao mjesto suživota i tolerancije, kakav Bar zaista i jeste. Naši prijatelji iz Sarajeva će narednih dana nastaviti sa pripremama", ističe Raičević.

Sa roditeljima povrijeđene djece su, napominje u kontaktu.

"Djeca se oporavljuju. Jedan od njih je u Baru, a drugi je transportovan ka Sarajevu i nadamo se da će povrede biti uspješno sanirane i da će prvom narednom prilikom vratiti našem Baru i da ćemo radovati nekim ljepšim događajima, odnosno njihovim uspjesima na sportskim takmičenjima", rekao je Raičević za Antenu M.

Još, ističe on, nisu upoznati sa motivima napada.

"Zna se da u napadu na članove atletskog kluba učestvovali maloljetnici. Nažalost, govorimo o povratnicima, što nas posebno zabrinjava. Ne želim da vjerujem da će ovaj izolovani slučaj pokazati pogrešnu sliku o našem gradu. Vjeruje da ćemo sistemski iskorijeniti takvo delikventsko ponašanje", zaključuje Raičević. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

@Javor Ma kakvi!!!Krive su serije!!!Pitajte URU a i mimo serija i filmovi i muzika mimo gusala provejavaju nasiljem.Jedino gusle sire ljubav slogu i pomirenje.Predlozio bih da se maloljetnici silom natjeraju da priznaju koje serije su gledali pa da zamolimo emitere iz Srbije da ih prebace od ponoci

Volim te zeleno

@Javor, tako je, ova izjava Raičevića je vrijeđanje zdravog razuma Crnogoraca i svih koji prioadaju antifašističkoj, građanskoj i multietničkoj a prije svega crnogorskoj Crnoj Gori!