16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Incident u Baru: Kaluđeroviću zadržavanje do 72 sata, osumnjičen za nasilničko ponašanje

Hronika

Comments 4

Incident u Baru: Kaluđeroviću zadržavanje do 72 sata, osumnjičen za nasilničko ponašanje

Autor: Antena M

  • Viber

Božidar Kaluđerović (18), peti učesnik incidenta u Baru saslušan je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 72 sata.

"Nakon saslušanja osumnjičenog B.K. iz Bara, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, a u vezi sa fizičkim napadom koji se desio dana 15.04.2023.godine u naselju Šušanj na maloljetne sportiste iz Bosne i Hercegovine, postupajući tužilac donio je rješenje o zadržavanju do 72 sata u kojem roku će biti podnijet predlog za određivanje pritvora Osnovnom sudu u Baru", navodi se saopštenju ODT Bar.

U saopštenju objavljenom ranije danas iz Osnovnog državnog tužilaštva je saopšteno da su, povodom prebijanja dvojice maloljetnika u Baru, u saradnji sa Upravom policije istog dana identifikovali četvoricu maloljetnika A.K, S.L, S.L. i V.Ć.

Postupajući tužilac za maloljetnike kvalifikovao je krivično djelo kao nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i prema njima će, kako su istakli, sprovesti hitan postupak shodno odredbama Zakona o postupanju prema maloljetnicima u krivičnom postupku.

Društvo

Uhapšen peti učesnik incidenta u Baru

17.04.2023. 08:18

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Krsto

Ovo je neko sigurno plati ai zna se ko.Abi sigurno su zadojeni mrznjom jer nebi ih mogli naćerat drugacije da urade sto su uradili

zof

Ovo niko nije platio...ovo je zadojeno mrznjom iz kuce i iz drustva . Ovo su nam donijeli,,oslobodioci" i tek ce donijeti.

ESKO

Napad na dječake iz Sarajeva neki mediji kao vršnjačko nasilje a neke javne ličnosti predstavljaju kao napad na goste kao čin negostoprimstvo,a suštinski radi se o šovinističko fašističkom piru "junaka" na dva adolescenta. jer su govorili bosanskim jezikom.Svakog dobronamhernog građanina CG treba da bude zabrinut na ova dešavanja.