9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ranjena djevojka na svadbi u Pljevljima, četiri osobe privedene

Hronika

Comments 0

Ranjena djevojka na svadbi u Pljevljima, četiri osobe privedene

Autor: Antena M

  • Viber

U incidentu koji se juče dogodio na svadbenom veselju u Pljevljima ranjena je djevojka N.K., a policija je zbog toga privela četiri lica.

Ta lica su uz krivične prijave sprovedena u Osnovno državno tužilaštvo na dalju nadležnost, a kako je sinoć potvrđeno Danu u tužilaštvu, radi se o F.Ć., G.Ć., S.O. i V.V., koji su bili učesnici svadbenog veselja.

Privedeni će biti saslušani u tužilaštvu vjerovatno tokom dana, nakon čega će tužilac odlučiti da li će sudiji za istrage predložiti da im se odredi pritvor. Svi privedeni su stanovnici Pljevalja.

"Lica lišena slobode biće saslušana u okviru izviđaja i još im nije određen pritvor", kazala je kasno sinoć postupajuća tužiteljka Sanja Golubović.

N.K. je ranjena dok se nalazila ispred kuće svojih komšija, gdje je bilo priređeno svadbeno veselje. Metak, ili više hitaca, ispalio je neko od prisutnih u momentu kada su svatovi došli pred kuću. N.K. je pogođena u predjelu nogu i, kako nam je juče saopšteno u pljevaljskoj bolnici, njeno zdravstveno stanje je stabilno.

"Zadobila je povrede u predjelu obje natkoljenice. Radi se o prostrelnim ranama. Pacijentkinja nije životno ugrožena i njeno zdravstveno stanje je stabilno", kazali su u pljevaljskoj bolnici, ne želeći da nam daju više detalja o samim povredama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR