24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija traga za Kristinom Baćović: Preko majke do ključa od sudskog depoa?

Hronika

Comments 2

Policija traga za Kristinom Baćović: Preko majke do ključa od sudskog depoa?

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Policija istražuje da li je Podgoričanka Kristina Baćović zloupotrijebila službene podatke i opremu iz Višeg suda kojima je pristup imala njena majka, M.B. upraviteljica pisarnice u tom sudu, potvrđeno je za Portal RTCG.

Kako su za Portal RTCG nezvanično saopštili iz policije, posebno se provjerava i je li Baćović koristila ključ depoa, koji je njena majka imala u okviru službenih dužnosti. Zasad je utvrđeno i da je Baćović povezana sa T.Đ. koji se vodi kao bezbjednosno interesantno lice a njegov brat je uhapšen zbog poznatog ubistva 2021. godine. Istražitelji provjeravaju da li je T.Đ. povezan sa organizacijom provale u sudski depo. Uz to, postoje tvrdnje da je osumnjičena Baćović često posjećivala majku u Višem sudu.

Portal RTCG čeka odgovore iz Višeg suda na pitanja da li je M.B. kao upraviteljica pisarnice u tom sudu vodila ili učestvovala u popisu u depou nakon provale, kao i kako joj je taj posao mogao uopšte biti povjeren.

Potvrđeno je da policija traga za Kristinom Baćović, zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je krala dokaze iz depoa Višeg suda. Njoj se prije nekoliko dana izgubio svaki trag, a policija i tužilaštvo utvrđuju da li je zloupotrijebila i svoju majku, koja je upraviteljica sudske pisarnice. Prijava da je Baćović upletena u provalu stigla je anonimno, naveli su njihovi sagovornici iz policije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mrki

Koja budalastina od teksta. Zamisli imas kljuc oddepoa a ti kompas tunel.

d v

To mu sad dođe: original ključeve depoa bili su na "čuvanju"kod predsjednika suda a rezervne draga i brižna mamica je nosala sa sobom kao privezak za kućne ključeve. Što će "radoznalo dijete "no se igrat sa maminim ključevima od "višeg sudskog depoa"!