31 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Napadači na Cetinju koristili ručni raketni bacač

Izvor: RTV Cetinje

Hronika

Comments 3

Napadači na Cetinju koristili ručni raketni bacač

Izvor: E TV

Autor: Antena M

  • Viber

Iako se u prvim satima istrage vjerovalo da su sinoć, u cetinjskom naselju Bajice, nepoznate osobe postavile eksplozivnu napravu ispod automobila u kojem su bili Nikola Drecun i Igor Mašanović, do sada sprovedenom istragom, utvrđeno je da to ipak, nije bio slučaj, saznaje TV E.

Naime, sagovornik TV E blizak istrazi, objašnjava da su nepoznate osobe pokušale da raznesu blindirani automobil na do sada nezabilježen način. Dok je vozilo bilo u pokretu - ciljali su ga i gađali ručnim raketnim bacačem. Isti sagovornik dodaje da je riječ o punjenju velike razorne moći koje može da uništi i oklopna vozila, te da živote Drecuna i Mašanovića, nije spasilo to što su se nalazili u blindiranom vozilu, već to što je punjenje samo zakačilo automobil, nakon čega je eksplodiralo pored njega.

Nikola Drecun i Igor Mašanović, prema operativnim podacima policije, slove za pripadnike tzv. kavačkog klana. Dežurna državna tužiteljka Ana Kalezić koja je obavila uviđaj, novinarima je sinoć kazala da se preduzimaju mjere i radnje koje će, nada se, dovesti do razotkrivanja kompletnog događaja.

"Službenici Uprave policije OB Cetinje, obavijestili su me kao dežurnog državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, da je u naselju Bajice na Cetinju, na putničko motorno vozilo djelovano eksplozivnom napravom. U tom trenutku, u tom vozilu nalazila su se dva lica, koja u ovom događaju nijesu povrijeđena. Odmah po zaprimljenom obavještenju izašla sam na lice mjesta i sa službenicima UP i vještakom zaštite od požara i eksplozija, obavila uviđaj. Sa lica mjesta izuteti su potrebni tragovi, pronađeni dokazi, koji će biti predmet forenzičkih vještačenja. Nakon izvršenih vještačenja znaće se nešto konkretnije o ovom događaju. U svakom slučaju, dalje mjere i radnje će nadam se dovesti do razotkrivanja kompletnog događaja", saopštila je Kalezić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

@posssk Nevjerovatno kolko si ograničeno stvorenje kad ne shvataš ironiju. Kao i admin koji pušta tvoj komentar u kojem mi kažes "Ajde muči tamo". Iste ste pameti

posssk

@Branka A baš su je očistili tj. ubijaju crngorske mafijaše da bi uvezli srpska ili albanske. Ajde muči tamo. Kriminal nikad neće nestat. Porastite više. Može se samo kontrolisat.

Branka

Sreća naša pa su bivša ruka i sadašnja noga pravde očistili ovu zemlju od kriminala jer bi nas jad našao pa bi kriminalni klanovi počeli da koriste ručne raketne bacače u obračinima. Pogleda nas sveti sava.