18 °

max 18 ° / min 12 °

Subota

02.12.

18° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Juče više hapšenja zbog nasilja u porodici i saobraćajnih prekršaja

Hronika

Comments 0

Juče više hapšenja zbog nasilja u porodici i saobraćajnih prekršaja

Autor: Antena M

  • Viber

Prethodnog dana na području Crne Gore registrovana su tri prekršaja JRM (drsko ponašanje, ometanje i omalovažavanje policijskog službenika i prijetnja) i dva lica lišena su slobode.

Jedno lice iz Podgorice lišeno je slobode zbog prekršaja iz čl.11 Zakona o JRM počinjenog na štetu službenika Stanice policije za JRM OB Podgorica, i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden Sudu za prekršaje u Podgorici, saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, u Podgorici je lišeno slobode lice zbog počinjenog prekršaja iz čl.8 Zakona o JRM, koje je takođe uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden Sudu za prekršaje u Podgorici.

Osim toga, registrovano je i pet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega su tri lica lišena slobode.

Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila teške i pet lake tjelesne povrede. Shodno čl. 166 Zakona o prekršajima i čl. 296 Zakona o bezbjednosti saobraćaja, lišeno je slobode devet lica.

Juče je na teritoriji opštine Kotor od strane policijskih službenika SGP izvedena lokalna akcija "Pojačana kontrola kretanja, rada i zakonitosti boravka stranih državljana", ističu iz MUP-a. Tom prilikom utvrđene su nepravilnosti u odnosu na devet stranih državljanina, zbog čega je izdato i naplaćeno devet prekršajnih naloga.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR