6 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 7°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

15° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 10°

Srijeda

28.02.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Na prelazu  Ranče uhapšen drugi osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda aktivisti Pavićeviću

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 0

UP: Na prelazu Ranče uhapšen drugi osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda aktivisti Pavićeviću

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, slobode lišeno lice koje se potraživalo na nacionalnom nivou.

Naime, na graničnom prelazu Ranče uhapšen je M.S. (18) koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kao jedno od dva lica koja su u nedjelju 3. decembra, fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede.

Napominjemo, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, au koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, koje su juče rezultirale identifikovanjem osumnjičenih i lišenjem slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično  djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Za ista krivična djela sumnjiči se M.S. (18) koji je danas lišen slobode i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR