24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piperović: Mijajlović negira izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret, neka se ovo raspravi jednom zauvijek

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Hronika

Tag Video
Comments 0

Piperović: Mijajlović negira izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret, neka se ovo raspravi jednom zauvijek

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon saslušanja biznismena Aleksandra Mijajlovića u SDT-u, njegov advokat Zoran Piperović dao je izjavu Anteni M, kazavši da je postupak proglašen tajnim, tako da detalje ne može iznositi.

"Mijajlović je iznio svoju odbranu, negirao u potpunosti izvršenje krivičnog djela, sve što mu je pročitano njemu je bila nepoznanica.

I rekao je da je vrijeme da se jednom rasprave sve kontroverze vezane oko njegovog imena, a tiču se šverca cigareta. Kazao je da se taj rep vuče od 1995. godine, ali evo da vidimo da sačekamo da istraga krene, a ja se nadam da će sve to biti onako kako i treba da bude.

Ne sumnjam u mog poslodavca, mog prijatelja, mog klijenta i neka se jednom to za sva vremena raspravi da bi neki ljudi, a znate i koji ostali bez svoje priče i bez svojih cirkusnih egzibicija na javnom prostoru Crne Gore", rekao je našim novinarima Piperović.

Saslušanje kod sudije za istragu biće održano nakon protoka vremena koje je određeno Rješenjem o zadržavanju.

Piperović je objasnio da će se Mijajlović uskoro vratiti u Centar bezbjednosti, a da će nakon saslušanja kod sudije za istragu "eventualno otići u Istražni zatvor Spuž".

Mijajloviću je određeno zadržavanje do 72 sata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR