19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šćepanović: Ubica u Baru bježao električnim trotinetom, na glavi nosio kacigu, pronađena puška

Hronika

Comments 1

Šćepanović: Ubica u Baru bježao električnim trotinetom, na glavi nosio kacigu, pronađena puška

Autor: Antena M

  • Viber

V.d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović obratio se javnosti povodom rasvjetljavanja ubistva koje se jutros dogodilo u Baru.

U Baru je, podsjetimo, ubijen Edmond Mustafa. Zbog ubistva je uhapšen Dino Ibrahimović.

Izjavu Šćepanovića prenosimo integralno:

"Kao što je javnost već upoznata, a u cilju daljeg transparentnog informisanja, jutros je u Makedonskom naselju u Baru od strane nepoznatog izvršioca upotrebom vatrenog oružja lišen života E.M. (29) koji se u evidencijama Uprave policije vodi kao član jedne organizovane kriminalne grupe.

Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena opsežna blokada grada, preduzete su potražne operativno-taktičke i tehničke mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog djela ili više njih.

Tokom sprovođenja blokade grada i preduzetih potražnih mjera i radnji i pretrage terena, u izuzetno kratkom roku, a na osnovu opisa izvršioca krivičnog djela, efikasne reakcije službenika Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ i djelotvorne i blagovremene postavke službe, spriječen je u bjekstvu osumnjičeni D.I. (27) i lišen slobode.

On je tom prilikom upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu. Pretragom terena u pravcu bjekstva D.I. policija je pronašla crnu putnu torbu u kojoj je pronađeno vatreno oružje – automatska puška.

Sumnja se da je D.I. upotrebom automatske puške koja je pronađena u neposredoj blizini njegovog lociranja, lišio života E.M. na način što je iz iste ispalio više projektila usljed kojeg dejstva je nastupila smrt E.M. na licu mjesta.

D.I. se na teret stavlja krivično djelo ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Prema operativnim i obavještajnim podacima kojima Uprava policije raspolaže oba lica su pripadnici jedne kriminalne grupe koja djeluje na crnogorskom primorju.

Osim toga, D.I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna potjernica od strane jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji."

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

roki

Ispada da ste znali cime se bave a oni vam setaju slobodno.Ludilo...