23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hotel Podgorica: Nastup smo otkazali mi, a ne Karleuša, ne podržavamo govor mržnje i vrijeđanje naše države i naroda

Izvor: Screenshot (N1)

Društvo

Tag Gallery
Comments 37

Hotel Podgorica: Nastup smo otkazali mi, a ne Karleuša, ne podržavamo govor mržnje i vrijeđanje naše države i naroda

Autor: Antena M

  • Viber

Hotel Podgorica otkazao je nastup Jelene Karleuše, koji je bio najavljen za 9. maj.

U objavi na Instagram nalogu objavili su da je Karleušin koncert otkazan "zbog govora mržnje prema Crnoj Gori i našim građanima". 

"Hotel Podgorica obavještava javnost da je koncert Jelene Karleuše, koji je prema planu trebao da bude održan u našem hotelu 9. maja, otkazan.

Razlog otkazivanje su nedavne izjave Jelene Karleuše kojima se na nedopustiv način vrijeđa država Crna Gora i njeni građani i u kojima je iznosila neprimjerene kvalifikacije i ocjene na račun crnogorske istorije.

Menadžment Hotela Podgorica nema namjeru da se miješa u aktuelnu političku situaciju i da na bilo koji način politizuje događaje u našem hotelu. Ipak, dužni smo kao odgovorni građani ove zemlje da uskratimo gostoprimstvo onima koji svojim izjava nastoje poniziti građane Crne Gore i blatiti slavnu tradiciju naše države.

Zbog svega navedenog, kao i zbog činjenice da nam na prvom mjestu nije novac, već nastavak izgradnje duge istorije našeg hotela koji je uvijek bio prepoznat kao mjesto okupljanja svih građana, otkazali smo zakazani koncert", naveli su iz Hotela. 

Uputili su izvinjenje gostima zbog rezervacija.

"Našim gostima koji su imali zakazane rezervacije se ovim putem izvinjavamo uz javno obećanje da ćemo im nadoknaditi planiranu zabavu, a ostale pozivamo da čitav slučaj ne politizuju za dnevne političko-medijske potrebe.

Hotel Podgorica ovom reakcijom zaključuje polemiku na ovu temu, a naše goste čekamo da se u divnom i prijateljskom ambijentu družimo tokom aktuelnih i predstojećih praznika", navode iz Hotela Podgorica. 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Hotel Podgorica (@hotelpodgorica)

Mediji su, podsjetimo, prethodno prenijeli da se pjevačica oglasila na Instagramu povodom Rezolucije o Srebrenici, navodeći da je nevjerovatno kako su vlade okolnih malih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema njenoj zemlji Srbiji.

"I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vreme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade. Da Crna Gora po ko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalazi u toj istoj Srbiji i ne vidi neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlije koja ti hrani sunarodnike!", napisala je Karleuša. 

"Jer svakom Crnogorcu je deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, svakom Bošnjaku deda nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije jer smeta ono IĆ… i razumevanje srpskog jezika, a svakom Albancu sa Kosova je deda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu, u bandi koja je palila vekovne srpske manastire”, navodi se u objavi Karleuše, između ostalog. 

Karleuša je danas na Instagramu napisala da je otkazala nastup. 

Izvor: Instagram, screenshot

Nakon novih objava Jelene Karleuše na Instagramu ponovo se oglasio Hotel Podgorica.

Ponovili su da je Hotel otkazao nastup, jer ne podržavaju govor mržnje. 

Izvor: Instagram, screenshot

Komentari (37)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

@Cile Predpostavljam da si odrastao ali se nisi obrazovao.Upise se u vecernju skolu.

Crnogorac

@Smilja, bravo , tako govore dobronamjerni i pravi Srbi

Ana

Bravo za menadzment hotela Podgorica. Nadam se da ce u narednom periodu izbor izvodjaca i zabavljaca biti dostojni vaseg renomea i crnogorskog senzibiliteta. Mi nismo za Cece, Jece i Male knineze. Dostojanstveno, kao sto nam i prilici. Uspjesan rad.