19 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Krivična prijava protiv maloljetnika, osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Hronika

Comments 0

Podgorica: Krivična prijava protiv maloljetnika, osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri maloljetne osobe stare 14 godina, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu dvoje maloljetnika, navela je u saopštenju Uprava policije. 

"Naime, policiji je prijavljeno od strane medicinskog osoblja Dječje bolnice, Kliničkog centra Crne Gore, da se kod njih na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetno lice sa povredama iz nasilja nanesenim od strane njemu nepoznatih lica, gdje su mu konstatovane povrede.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da su ovom maloljetnom oštećenom licu, dok se nalazilo u društvu sa još dva maloljetna lica, prišla tri njemu nepoznata lica koja su ih prvobitno verbalno napala.

Tada je jedan od dva maloljetna lica sa kojima se oštećeni nalazio uspio da se udalji sa lica mjesta, međutim, osumnjičeni su, zatim fizički napali dva maloljetna oštećena lica koja su ostala na licu mjesta", piše u saopštenju Uprave policije. 

Sa događajem je upoznat tužilac koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvjetljavanja događaja.

Preduzimajući krimalističke mjere i radnje, policijski službenici došli su do saznanja o identitetu počinilaca, tri maloljetne osobe stare 14 godina i protiv njih je podnijeta krivična prijava, dodaju iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR