23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radnik koji je pao sa dizalice u Beranama preminuo u Kliničkom centru

Izvor: RTCG

Hronika

Comments 2

Radnik koji je pao sa dizalice u Beranama preminuo u Kliničkom centru

Izvor: RTCG portal

Autor: Antena M

  • Viber

Radnik na rekonstrukciji zapadne tribine fudbalskog stadiona u Beranama, Predrag Dragić, koji je prije dva dana pao sa dizalice podlegao je povredama u Kliničkom centru u Podgorici.

To je Portalu RTCG potvrdio direktor KBC Berane Milorad Magdalenić, odakle je Dragić zbog težine povreda odmah transportovan za KCCG.

"Njegove povrede u predjelu glave bile su takve da je već u Beranama bio u komi. Danas popodne je podlegao povredama” rekao je Magdelinić.

Radnik je pao sa visine od osam metara, a iz policije su kazali da su izvršili uviđaj, kao i da su u međuvremenu sve informacije predali nadležnom tužiocu na ocjenu eventualnog postojanja krivičnog djela.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

2. Slično je na skoro svim građevinama. Na gore pomenutoj zgradi sam gledao, na samom vrhu, radnika koji stoji na dasci poturenoj na 2 grede, vjerovatno unutra pričvršćene, a da osim daske na kojoj stoji, nema nikakve zaštite. Izvođačima, haramsuzima, skupa skela, a nijesu skupi životi radnika.

Ja

Kad prođete Barom od kasarne prema luci, sa desne strane ogromna visespratnica, radnici postavljaju skelu, a nijedan nema kacigu, niti postoji bilo kakva druga zaštita. Skela bez zaštitne mreže nije uopšte sigurna za rad. Možda bi novinari Antene mogli ovo pogledati, snimiti i upozoriti nadležne.