20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

20° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kandidat za vd direktora policije Lazar Šćepanović organizuje i prolazi poligrafsko ispitivanje uprkos vezama sa Radem Miloševićem

Hronika

Comments 2

Kandidat za vd direktora policije Lazar Šćepanović organizuje i prolazi poligrafsko ispitivanje uprkos vezama sa Radem Miloševićem

Izvor: Standard

Autor: Antena M

  • Viber

Prema pisanju medija detektor laži je ispitivao da li kandidati imaju veze sa pripadnicima organizovanog kriminala, ali i vezama sa politikom i političkim partijama.

Kandidati za v.d. direktora Uprave policije su Aleksandar Radović, Lazar Šćepanović, Milutin Vasiljević, Zoran Braunović, Miloš Peković, Petar Šestović i Milentije Doderović. 

Prema informacijama koje je objavio portal PRESS, jedan od dva kandidata koji su prošli poligrafsko testiranje je Lazar Šćepanović, koji je v.d. pomoćniku direktora za Sektor za borbu protiv kriminala, u okviru kojeg je i jedinica koja vrši poligrafska testiranja.

Kako piše PRESS dva pitanja na poligrafskom testiranju bila su:

Da li si u dosluhu sa nekim iz “privatnog miljea”?

Da li si u dosluhu sa nekim političarem ili ljudima bliskim njima?

Učestvovanje u poligrafskom testiranju i prolazak na poligraf testu Lazara Šćepanovića postavlja više pitanja. Uzimajući u ubzir činjenicu da rukovodi jedinicom koja vrši poligrafska pitanja nameće se pitanje objektivnosti oko organizacije poligrafskog ispitivanja i postavljenih pitanja i drugo, kako je uopšte Šćepanović mogao da prođe test ako se ranije sastajao sa nekadašnjim funkcionerom GP URA Radem Miloševićem i to na dan njegovog privođenja.

Kao dokaz njihovog susreta Mportal je u decembru 2023. objavio njihovu zajedničku fotografiju iz jednog lokala, koja je, kako taj portal tvrdi snimljena na dan hapšenje Rada Miloševića.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Ovaj poligraf bi bio zlata vrijedan samo kad se nebi zloupotrebljavao kao u ovom slucaju .Zato opozicija treba da trazi ponistenje ovog testiranja i da njihovi clanovi prisustvuju ponovljenom testiranju . A valjalo bi i Mandica ,Knezevica ,Abazovica ,Spajica i Becica na poligraf .Ma i Saranovica !

Boro998

Neobjektivno i vrlo podlo smisljeno ovo sa poligrafom. Ponistiti rezultate testiranja na ovakav nacin. Sramota sta se radi u policiji!