20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

20° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Nikšiću pretresom pronađena marihuana, oružje i municija

Hronika

Comments 0

U Nikšiću pretresom pronađena marihuana, oružje i municija

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić planski i u kontinuitetu preduzimaju aktivnosti u cilju sprečavanja ulične distribucije droga na teritoriji Nikšića, te pronalaska ozružja u ilegalnom posjedu kod građana, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda Podgorici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Đ. (41) u mjestu Duga u tom gradu.

Tom prilikom pronađeno je 10 ručno pravljenih cigareta i jedno pakovanje, sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase oko 40 grama", navodi se u saopštenju.

Takođe, kako dodaju, pronađen je pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo osam komada municije, lovačku pušku marke „Crvena zastava“, kao i 41 komad municije nepoznatog kalibra.

"U odnosu na pronađenu opojnu drogu upoznat je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kome su spisi predmeta ostavljeni na ocjenu i mišljenje nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela.

Osim toga, o pronalasku oružja upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da će nakon dodatno prikupljenih obavještenja, kao i izvršenih neophodnih vještačenja, izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR